LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.604 Çözümler 16 Beğeniler 2.938 Bugün 18:21 #1 Tüm içeriklerde bu sorunu alıyorum. Sil, yükle, internetten izleme; hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Splitwire engelliyor olamaz herhalde. Nasıl çözebilirim, arkadaşlar?
Tüm içeriklerde bu sorunu alıyorum. Sil, yükle, internetten izleme; hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Splitwire engelliyor olamaz herhalde. Nasıl çözebilirim, arkadaşlar?
Çözüm Vâveylâ Bugün 18:26 LA Knight dedi: Microsoft Edge Genişletmek için tıkla... DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin.
LA Knight dedi: Microsoft Edge Genişletmek için tıkla... DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin.
Vâveylâ Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.606 Çözümler 18 Beğeniler 1.068 Yer Kanada (10 Temmuz'a kadar) Bugün 18:22 #2 Hangi tarayıcı? Artı 0 Eksi
KS KS LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.604 Çözümler 16 Beğeniler 2.938 Bugün 18:24 #3 Vâveylâ dedi: Hangi tarayıcı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge Artı 0 Eksi
Vâveylâ Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.606 Çözümler 18 Beğeniler 1.068 Yer Kanada (10 Temmuz'a kadar) Bugün 18:26 #4 LA Knight dedi: Microsoft Edge Genişletmek için tıkla... DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
LA Knight dedi: Microsoft Edge Genişletmek için tıkla... DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin.
KS KS LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.604 Çözümler 16 Beğeniler 2.938 Bugün 18:36 #5 Vâveylâ dedi: DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı değiştirdim, Brave geçtim sorun çözüldü de yani DRM ile alakalı olan ayarlar da açıktı tarayıcıda. Enteresan. Artı 0 Eksi
Vâveylâ dedi: DRM engeline takılmış olabilir, Edge berbat bir tarayıcı hocam zaten. Düz Firefox'da deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı değiştirdim, Brave geçtim sorun çözüldü de yani DRM ile alakalı olan ayarlar da açıktı tarayıcıda. Enteresan.
Vâveylâ Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.606 Çözümler 18 Beğeniler 1.068 Yer Kanada (10 Temmuz'a kadar) Bugün 18:37 #6 LA Knight dedi: Tarayıcıyı değiştirdim, Brave geçtim sorun çözüldü de yani DRM ile alakalı olan ayarlar da açıktı tarayıcıda. Enteresan. Genişletmek için tıkla... Olursa LibreWolf önerimdir. Brave'de en son IP toplama olayından dolayı artık önermiyorum. Edge'den iyidir gene. Artı 0 Eksi
LA Knight dedi: Tarayıcıyı değiştirdim, Brave geçtim sorun çözüldü de yani DRM ile alakalı olan ayarlar da açıktı tarayıcıda. Enteresan. Genişletmek için tıkla... Olursa LibreWolf önerimdir. Brave'de en son IP toplama olayından dolayı artık önermiyorum. Edge'den iyidir gene.