Prizden cızırtı sesi geliyor

Michael MYERS

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar 2 yıl önce de bir prizi bu yüzden değiştirmiştim ama sonrasında gidip daha kaliteli bir priz olan bunu almıştım ama bunda da aynı sorun oldu. Prizi açık konuma getirdiğim anda düğmenin içinden (fişlerin takıldığı yerlerden değil) cızırtı sesi geliyor. Yine çöp mü oldu yoksa düzeltmenin bir yolu var mıdır?
IMG_20240706_111036.webp

Arkadaşlar 2 yıl önce de bir prizi bu yüzden değiştirmiştim ama sonrasında gidip daha kaliteli bir priz olan bunu almıştım ama bunda da aynı sorun oldu. Prizi açık konuma getirdiğim anda düğmenin içinden (fişlerin takıldığı yerlerden değil) cızırtı sesi geliyor. Yine çöp mü oldu yoksa düzeltmenin bir yolu var mıdır?Eki Görüntüle 62841

Ark yapıyor olabilir size önerim tse damgalı prizler kullanmanız ben viko kullanmaya özen gösteriyorum sizlerede tavsiye ederim eğer.

Evdeki elektrik tesisatında sorun var mı diye bakmak lazım. Priz fazla akıma maruz kalıyor olabilir. Kaçak akım rölesi varsa bu durum anlaşılır. Kaçak olduğu anda da sigorta atar. Röle varsa ve sigorta atmıyorsa kaçak yoktur. Aynı sorundan iki farklı prizde yaşanması garip. Tesadüf değildir bence.

Arkadaşlar priz hakkın rahmetine kavuştu hiç ne ses geliyor ne ışıkları yanıyor ne de elektrik sağlıyor. Hala içini açıp yapabileceğim bir şey var mı?

Prize ulaşan güç kablosu yerinden çıkmış olabilir prizi kuvvetlice salladığınız zaman içerisinden ses geliyor mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt