Problemler sıfırdan başlanarak bitirilebilir mi?

Winner

Üstün
Sıfırım problemde. İlk 12 konuda 12/12 yapıyorum denemelerde. Fakat problemde 0 çekiyorum. Ondan dolayı 30 soruda 20 neti geçemiyorum. 0'dan yetişir mi? Kaynak önerilerini yazarsanız sevinirim. Bir de hiç kitap çözmeden denemeyle gitsem mantıklı mı?
@SF26 @Testo Unit @seeraddar

Problemlerin temel soru mantığını kavramanız lazım. Kolay bir soru bankası alıp sonra orta zora geçin. Hız ve renk problemler başlangıç için olabilir, orta zor içinde bs problemler alınabilir. Ayrı problem denemeleri de var ama ben kullanmadım. Ben söylediğim 2 kaynağı kullandım. Şu an tek tük yanlışlarım çıkıyor. Ayrıca her gün 20-30 soru sürekli çözün.

Hocam 2. sorumu da cevaplayabilir misiniz?

0'dan yetişir mi? Kaynak önerilerini yazarsanız sevinirim. Bir de hiç kitap çözmeden denemeyle gitsem mantıklı mı?
Sıfırdan yetişir. Sorun yaşamazsınız. ÖSYM'nin çıkmış sorularına bakarak soru analizlerinizi yapın. Yanlışlarını sürekli çözdür.
Denemeyle gitmek bence 0'dan uygun değil. İyi kötü bir temele sahip olmanız gerekiyor.

Bir de hiç kitap çözmeden denemeyle gitsem mantıklı mı?

Problemler her gün çözülmeli. Denemeyle gidilmemeli. Kitapta her türlü problem sorusunu görürsün. Fakat deneme çözerek göremeyebilirsin. Ben böyle düşünüyorum.

Problemler her gün çözülmeli. Denemeyle gidilmemeli. Kitapta her türlü problem sorusunu görürsün. Fakat deneme çözerek göremeyebilirsin. Ben böyle düşünüyorum.
Deneme kaç günde bir çözülmeli? Ayrıca önceliği hangisine vereyim mesela sayı problemleri mi?

Deneme kaç günde bir çözülmeli?
Buna yorum yapmam doğru olmayabilir. Genel deneme için kendim haftada 2 çözüyorum. Hepsi aynı öncelikte bana kalırsa. Sınava kadar 2 kitap bitirebilirsen güzel olur.

Tamamen sıfır isen önce basit bir soru bankasından problemleri bitirmen lazım. Sonra deneme deposu problemler çözülebilir çok uzun bir kaynak değil. En son zor bir kaynaktan bitir. Bunları yaptımı zaten her TYT matematik denemesi veya genel deneme çözdümü 10 tane problem sorusu görüceksin.

Hocam 345'den çözmüşüm zaten sayı problemlerini. Eyüp B'de 1 Soruyorumlar ve gelişiyorumlar duruyor.

Hocam 345'ten çözmüşüm zaten sayı problemlerini. Eyüp B'de 1 soruyorumlar ve gelişiyorumlar duruyor.

Sayı problemleri derken 345'ten problemlerin hepsini bitirdiniz mi? Bitirmediyseniz bitirip, sonra deneme deposu problemler denemesi daha sonra Eyüp B bir soru yorumları çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…