KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 6 Nisan 2026 #11 Testo Unit dedi: Sayı problemleri derken 345'ten problemlerin hepsini bitirdiniz mi? Bitirmediyseniz bitirip, sonra deneme deposu problemler denemesi daha sonra Eyüp B bir soru yorumları çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır; hız, yaş, karışım, işçi duruyor. Eyüp B'den sayı problemleri öğreniyorum bitti sadece.
Testo Unit dedi: Sayı problemleri derken 345'ten problemlerin hepsini bitirdiniz mi? Bitirmediyseniz bitirip, sonra deneme deposu problemler denemesi daha sonra Eyüp B bir soru yorumları çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır; hız, yaş, karışım, işçi duruyor. Eyüp B'den sayı problemleri öğreniyorum bitti sadece.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.478 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.822 6 Nisan 2026 #12 Winner dedi: Hayır; hız, yaş, karışım, işçi duruyor. Eyüp B'den sayı problemleri öğreniyorum bitti sadece. Genişletmek için tıkla... Ben olsam bu durumda 345>deneme deposu problemler>eyüp b bir soru yorum yapardım. Vakit varsa gelişiyorumlardan sonra bir soru yorum.
Winner dedi: Hayır; hız, yaş, karışım, işçi duruyor. Eyüp B'den sayı problemleri öğreniyorum bitti sadece. Genişletmek için tıkla... Ben olsam bu durumda 345>deneme deposu problemler>eyüp b bir soru yorum yapardım. Vakit varsa gelişiyorumlardan sonra bir soru yorum.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 6 Nisan 2026 #13 Mert hocanın TYT kampında problemler 20 gün izle ve Full'e.