Haluk Ekrem Özkaya
Başarılı
Arkadaşlar merhaba, kafayı yediğim bir konu var.
Sabahtan beri yapay zekaların hepsine bu soruyu soruyorum, direkt kendi hazırladıkları özgeçmişi tekrar kendilerine gönderiyorum, yok böyle olsa daha iyi, yok şöyle yazılsa daha iyi gibi saçma sapan kendileriyle çelişen süreç yaşattılar bana. Allah aşkına birisi bana iş/görev tanımı maddeleri nasıl bir dille yazılmalı söyleyebilir mi? @Recep Baltaş Recep abi sen çoğu konunun piirisin, bana bir öğret gözünü seveyim, hatta bununla ilgili uygulamalı video bile çek, çünkü yapay zekalar ve internetteki herkes bambaşka bir şey söylüyor.
Sorun yaşadığım kısım şu arkadaşlar;
İŞ DENEYİMLERİ
Satış destek uzmanı | 11/2017 – 11/2021
Türk Telekom'a. Ş. | Şişli, İstanbul
Bu kısım nasıl bir jargonla & üslupla yazılmalı?
Sabahtan beri yapay zekaların hepsine bu soruyu soruyorum, direkt kendi hazırladıkları özgeçmişi tekrar kendilerine gönderiyorum, yok böyle olsa daha iyi, yok şöyle yazılsa daha iyi gibi saçma sapan kendileriyle çelişen süreç yaşattılar bana. Allah aşkına birisi bana iş/görev tanımı maddeleri nasıl bir dille yazılmalı söyleyebilir mi? @Recep Baltaş Recep abi sen çoğu konunun piirisin, bana bir öğret gözünü seveyim, hatta bununla ilgili uygulamalı video bile çek, çünkü yapay zekalar ve internetteki herkes bambaşka bir şey söylüyor.
Sorun yaşadığım kısım şu arkadaşlar;
İŞ DENEYİMLERİ
Satış destek uzmanı | 11/2017 – 11/2021
Türk Telekom'a. Ş. | Şişli, İstanbul
- Günlük 40+ gişe işlemini hızlı ve sorunsuz gerçekleştirdim.
- Aylık satış hedeflerimi düzenli olarak %90+ oranlarla aştım.
- Şubenin müşteri deneyim puanını %20 oranında arttırdım.
- Stratejik yaklaşımlarla aylık müşteri kayıplarını %10 azalttım.
- Departmanlar arası iş birliği yaparak süreçleri %30 hızlandırdım.
Bu kısım nasıl bir jargonla & üslupla yazılmalı?
Son düzenleyen: Moderatör: