Planlanmıyor Profil kısıtlama kaldırılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Mert

Üstün
Sosyal Locası
Konuya direkt gireceğim. Yapılsın/yapılmalı diye bir ısrarım yok ancak sebebini merak ediyorum.

Bilgisayarı aldığımdan beri forumlarla iç içeyim ve ben Technopat'ta ilk defa bu kadar saçma olduğunu gördüğüm bir şeyden söz etmek istiyorum. Maalesef burada da devam ediyor.

Bir kişinin profilini incelemek istiyorum. Örneğin şu kişi:

Fakat giremiyorum. Yahu neden? Kişisel fotoğraf mı paylaşılıyor, sohbet mi dönüyor sebebi nedir? Herkesin bildiği, benim kaçırdığım bir şey varsa lütfen yazın ki ben de öğreneyim. Benim amacım, geçmiş konu ve mesajlarını görmek. Bir forumda niçin başka profile girilir ki zaten?

Benim gizlilik ayarlarım "Sadece Üyeler" modunda. Kayıt olan herkes benim profilimi görebilir.

Zaten kıl olduğum bir diğer durum da özel mesaj olmaması, arkadaşlar biz bu sitede nasıl sosyalleşeceğiz? Profil kapalı, ÖM kapalı. Ben bu siteye sadece insanların sorunlarını çözmek için girmek istemiyorum.

Forum kültürüne çok aykırı şeyler olduğunu düşünüyorum ben bu tarz ayarların. Burada yazdığımız her şey public, profil neden gizli?

Tamam, saklamak istiyor olabilirsiniz buna kabulüm ancak bari kullanıcının açtığı konuları ve mesajlarını da görebileyim. Zaten forumda arayınca bulunan şeyler.

Son düzenleme:
Artı 24 Eksi
Bir forumda niçin başka profile girilir ki zaten?

Çeşit çeşit insanlar ve bu insanların çeşit çeşit sebepleri var. Profildeki detayların görünmesi istenmeyebilir.

Tek çözüm profil gizleme özelliği mi? Bilmem, başka daha hoş çözümler olabilir.

İfadeler: 270
Bu durumda profili gizlemek gruplaşmaya davetiye çıkarıyor zaten.

Tacize uğradığını düşünüyorsan eğer seni taciz edenleri raporlayabilir ya da destekle iletişime geçebilirsin.
Moderatörün Technopat'ta yazdığı şu: Banınız açıldığında kendiniz kaldırabilirsiniz.

Dediği şey bu ya, sinir bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok. Günde 1 mesaj bile yazmıyor, forumdaki tek görevi AMD içeren mesajlara gülücük atmak.

Birkaç üye tarafından tacize uğradın mı sen hiç? Sonra niye profilini kapatıyorsun oluyor.
Herkesin anonim olduğu ve özel mesajla da tacize uğrama imkanının olmadığı bir platformdayız. “Rapor” isimli buton kullanılarak eğer art niyetli bir taciz durumuyla karşı karşıya kaldıysan, durumu belirtebilir ve bunu yöneticiler sayesinde çözüme kavuşturabilirsin.

“Rapor” isimli buton kullanılarak eğer art niyetli bir taciz durumuyla karşı karşıya kaldıysan, durumu belirtebilir ve bunu yöneticiler sayesinde çözüme kavuşturabilirsin.
Eskiden yazdığın mesajların profil mesajı olarak paylaşılması taciz değil o zaman?

Rapor konusunu da yukarıda belirttim. Takan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…