Profil mesajları bildirimi için güncelleme önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 585
  • Etiketler Etiketler
    güncelleme önerisi
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Merhaba,

Bu profil mesajı, benim profilimde atılmadı. Benim profilimde atılmamasına rağmen, bildirimde "profil mesajınızdaki yorumunuza..." şeklinde bildirim atılıyor. Örnek olarak, "SadeceYiğit, LykiaLLX isimli kişinin profilindeki yorumunuza..." şeklinde düzenlenebilir. Büyük ihtimal uygulanacağını düşünüyorum, sizlerin görüşlerini de görmek istiyorum. İyi Sosyaller.

Artı 18 Eksi

Sen ne guzel oneri sunuyorsun oyle.

Mesajınızdaki yerine mesajındaki olması yeterli gibi.

Hangi profil mesajındaki? Belirsizlik söz konusu. Tıklayınca gözükecek zaten önemli değil ama dediğim gibi başkalarının profilindeki mesajlara "X kişisi, Y isimli üyenin profil mesajındaki yorumunuza.." bildirimi daha yerinde gibi.

Çeviride pek bir hata gözüme çarpmadı. Orijinali:

{name} reacted to your comment on your profile post with {reaction}.

Öneriniz varsa düzenleyelim, yoksa böyle kalsın.

Çeviride pek bir hata gözüme çarpmadı.
Çeviride bir hata yok zaten. İstenen özellik: Kimin profilindeki mesaja atıldıysa bu emoji, o da yazsın.

Örnek: Enes3078, X adlı üyenin profilindeki yorumunuza "Beğen" ifadesini bıraktı.

@Enes3078 Öneriyi tam okumadınız sanırım. Bildirimde, bahsi geçen profil mesajı benim olmadığı halde "X, profil mesajınızdaki..." şeklinde bildirim geliyor. Ondan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…