O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 2 Eylül 2024 #1 Bence profil mesajlarının her birine özel takip etme ve takipten çıkma özelliği gelse iyi olur. Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Çünkü çok bildirim gelebiliyor arkadaşlar. Derdim bu eksi atmışsınız ama. Son düzenleme: 2 Eylül 2024 Artı 7 Eksi
Bence profil mesajlarının her birine özel takip etme ve takipten çıkma özelliği gelse iyi olur. Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Çünkü çok bildirim gelebiliyor arkadaşlar. Derdim bu eksi atmışsınız ama.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.500 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.090 Yer İstanbul 2 Eylül 2024 #2 Oltran dedi: Bence profil mesajlarının her birine özel takip etme ve takipten çıkma özelliği gelse iyi olur. Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Çünkü çok bildirim gelebiliyor arkadaşlar. Derdim bu eksi atmışsınız ama. Genişletmek için tıkla... Bunu görünce çok basit bir şey yaptım, böyle olabilir. Yani basit bir çalışma, 5 dakikamı verdim ama daha iyisi yapılabilir. Bildirimi kapama ve okunmadı işaretleri böyle logo şeklinde olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Oltran dedi: Bence profil mesajlarının her birine özel takip etme ve takipten çıkma özelliği gelse iyi olur. Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Çünkü çok bildirim gelebiliyor arkadaşlar. Derdim bu eksi atmışsınız ama. Genişletmek için tıkla... Bunu görünce çok basit bir şey yaptım, böyle olabilir. Yani basit bir çalışma, 5 dakikamı verdim ama daha iyisi yapılabilir. Bildirimi kapama ve okunmadı işaretleri böyle logo şeklinde olabilir.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 3 Eylül 2024 #3 Oldukça faydalı bir öneri olduğunu düşünüyorum, teşekkürler. Oltran dedi: Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Genişletmek için tıkla... Yapılmış, ben bile unutmuşum. : D Nasıl bulabilirdiniz, bilmiyorum. Benzer konularda bile çıkmıyor. erdym dedi: Genişletmek için tıkla... Sosyal'in temasından oldukça uzak bir tasarım olduğunu düşünüyorum maalesef. Ayrıca öneri, profil mesajlarıyla ilgili.
Oldukça faydalı bir öneri olduğunu düşünüyorum, teşekkürler. Oltran dedi: Bu öneri yapıldı mı bilmiyorum. Yapıldıysa affola. Genişletmek için tıkla... Yapılmış, ben bile unutmuşum. : D Nasıl bulabilirdiniz, bilmiyorum. Benzer konularda bile çıkmıyor. erdym dedi: Genişletmek için tıkla... Sosyal'in temasından oldukça uzak bir tasarım olduğunu düşünüyorum maalesef. Ayrıca öneri, profil mesajlarıyla ilgili.