Profil mesajlarıyla ilgili sınırlamalar değiştirilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
  • Etiketler Etiketler

Profil mesajı limitleri sizce arttırılmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    20

Emir 106

Moderasyon Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
10
Mevcut sınırlar şu şekilde:

• 20 mesaj altı kişiler: Kendi profiline gelen mesajlara günlük 3 adet yorum
  • 200 mesaj üstü kişiler: Kendi profilinde günlük 5 adet mesaj ve yorum
  • 500 mesaj üstü kişiler: Kendi ve diğer üyelerin profilinde günlük 7 adet mesaj ve yorum

Sizce bu sınırlamalar arttırılmalı mı, azaltılmalı mı yoksa aynı mı kalmalı? Geri dönüşleriniz bizim için önemli, teşekkürler!

Bana kalırsa gayet yeterli ya.

Şu anki sınırlar daraltılmasın yeterli. Artıp artmaması önemli değil benim için.

Profil mesajlarının gruplaşmaları daha da alevlendirdiğini düşünüyorum. Bana göre komple kalkmalı ama illa da kalacaksa mesaj sayısı limiti bana göre kötü bir kriter.
Kotu bir durumun onune gecmek amacli cok buyuk bir ozellikten tamamen vazgecmek olur bu, katilmiyorum.

Simdiki limitlerle ideal bence.

Kotu bir durumun onune gecmek amacli cok buyuk bir ozellikten tamamen vazgecmek olur bu, katilmiyorum.

Simdiki limitlerle ideal bence.
Forumun amacı konular altında konuşup tartışıp bilgi edinmektir, profilden konuşup tartışmak değil. Forumların direkt ana amacı da zaten insanların birbiriyle arkadaşlık kurması vs. değil. Ayrıca her özellik her forumda olmak zorunda değil, kötüye sebep olabilecek bir şeyin önünü kesmek özgürlük kısıtlaması değil forumun geleceğini ve güvenliğini sağlamaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…