Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 89 Bugün 15:35 #1 Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 15:40
Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.531 Makaleler 9 Çözümler 57 Beğeniler 3.013 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 15:44 #2 Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir.
Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir.
KS KS Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 89 Bugün 15:45 #3 Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, tam uyan bir GIF bulmaya çalışacağım.
Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, tam uyan bir GIF bulmaya çalışacağım.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.114 Çözümler 31 Beğeniler 2.857 Yer İstanbul Bugün 15:57 #4 Emir dedi: Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor.
Emir dedi: Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor.
KS KS Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 89 Bugün 15:59 #5 senuzulme dedi: Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet?
senuzulme dedi: Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet?
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.369 Çözümler 3 Beğeniler 815 Bugün 16:02 #6 Mustafa Kemal Atatürk inadına, onun için beğendim profilide.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.531 Makaleler 9 Çözümler 57 Beğeniler 3.013 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 16:07 #7 Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet? Genişletmek için tıkla... Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com
Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet? Genişletmek için tıkla... Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com
KS KS Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 89 Bugün 16:09 #8 Emir dedi: Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam, illa Atatürk temalı yapmıyorum, düzgün dursun yeter modundayım ama öneri için teşekkür ederim.
Emir dedi: Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam, illa Atatürk temalı yapmıyorum, düzgün dursun yeter modundayım ama öneri için teşekkür ederim.
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 191 Yer Batman Bugün 16:46 #9 Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 89 Bugün 17:34 #10 EDCrasher dedi: Eki Görüntüle 255440 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.