Yafees 58 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #1 Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2026
Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com
Emir 58 Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.972 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.773 7 Haziran 2026 #2 Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir.
Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir.
KS KS Yafees 58 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #3 Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, tam uyan bir GIF bulmaya çalışacağım.
Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, tam uyan bir GIF bulmaya çalışacağım.
S senuzulme 18 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.274 Çözümler 32 Beğeniler 2.982 Yer İstanbul 7 Haziran 2026 #4 Emir dedi: Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor.
Emir dedi: Atatürk GIF ile arkaplan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyo' arkaplanı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor.
KS KS Yafees 58 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #5 senuzulme dedi: Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet?
senuzulme dedi: Katılıyorum. Bushido tarzı bir tema daha uyumlu gözükür. Vitrin de tuhaf duruyor. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Emir dedi: Atatürk GIF ile arka plan uyumsuz olmuş. O sebeple bence hoş durmuyor' arka planı buna göre ayarlamak daha güzel gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet?
F fortunee 58 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Beğeniler 1.087 7 Haziran 2026 #6 Mustafa Kemal Atatürk inadına, onun için beğendim profilide.
Emir 58 Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.972 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.773 7 Haziran 2026 #7 Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet? Genişletmek için tıkla... Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com
Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Hocam tekrar bakar mısınız size zahmet? Genişletmek için tıkla... Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com
KS KS Yafees 58 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #8 Emir dedi: Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam, illa Atatürk temalı yapmıyorum, düzgün dursun yeter modundayım ama öneri için teşekkür ederim.
Emir dedi: Yani, uyumlu şu anda ancak bu sefer de normal profil garip durdu. Ben size örnek olması adına kendi profilimi atayım, eğer Atatürk temalı bir profil yapmak isterseniz eğer size yol gösterir: Steam Topluluğu :: Emir steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam, illa Atatürk temalı yapmıyorum, düzgün dursun yeter modundayım ama öneri için teşekkür ederim.
EDCrasher 26 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 436 Çözümler 2 Beğeniler 273 Yer Batman 7 Haziran 2026 #9 Yafees dedi: Değiştireceğim hocam şu an uyumlu düzgün bir GIF arıyorum. Genişletmek için tıkla...
KS KS Yafees 58 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #10 EDCrasher dedi: Eki Görüntüle 255440 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.