EDCrasher 28 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 437 Çözümler 2 Beğeniler 274 Yer Batman 7 Haziran 2026 #11 Yafees dedi: Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, GIF'in yanındaki +4 yazısını kaldırmak için önceki yüklemelerinizi buradan silmeniz lazım.
Yafees dedi: Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, GIF'in yanındaki +4 yazısını kaldırmak için önceki yüklemelerinizi buradan silmeniz lazım.
KS KS Yafees 60 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 111 Beğeniler 100 7 Haziran 2026 #12 EDCrasher dedi: Rica ederim, GIF'in yanındaki +4 yazısını kaldırmak için önceki yüklemelerinizi buradan silmeniz lazım. Eki Görüntüle 255521 Genişletmek için tıkla... Hocam, yeni yükleme yaptım, içerik onay bekliyor. Onaylanınca kaldıracağım onları da ama teşekkür ederim yardımlarınız için.
EDCrasher dedi: Rica ederim, GIF'in yanındaki +4 yazısını kaldırmak için önceki yüklemelerinizi buradan silmeniz lazım. Eki Görüntüle 255521 Genişletmek için tıkla... Hocam, yeni yükleme yaptım, içerik onay bekliyor. Onaylanınca kaldıracağım onları da ama teşekkür ederim yardımlarınız için.
tauntaha Çalışkan Katılım 3 Temmuz 2026 Mesajlar 16 Çözümler 1 Beğeniler 4 4 Temmuz 2026 #13 Yafees dedi: Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... son yaptığın değişikliklerle daha güzel olmuş , anlıyormusun bu tarz durumlardan yardımcı olurmusun bana da ben de aktif bir oyuncuyum da
Yafees dedi: Merhabalar, biraz özelleştirdim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiyeleriniz var mı, şunu da şöyle yap dediğiniz? Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... son yaptığın değişikliklerle daha güzel olmuş , anlıyormusun bu tarz durumlardan yardımcı olurmusun bana da ben de aktif bir oyuncuyum da
KS KS Yafees 60 Uzman Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 111 Beğeniler 100 5 Temmuz 2026 #14 tauntaha dedi: son yaptığın değişikliklerle daha güzel olmuş , anlıyormusun bu tarz durumlardan yardımcı olurmusun bana da ben de aktif bir oyuncuyum da Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani kendi tasarımım yok siyah bir duvar kağıdı 1 tane oyun teması 1 pinterestten bulduğum gifi ekledim. Takıldığınız yer varsa sorun yardımcı olayım.
tauntaha dedi: son yaptığın değişikliklerle daha güzel olmuş , anlıyormusun bu tarz durumlardan yardımcı olurmusun bana da ben de aktif bir oyuncuyum da Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yani kendi tasarımım yok siyah bir duvar kağıdı 1 tane oyun teması 1 pinterestten bulduğum gifi ekledim. Takıldığınız yer varsa sorun yardımcı olayım.