Steam Profilim nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Beyaz arka plandan ilerleriz o zaman. Sağ olun hocam

Bir de internetten alabileceğim yerler kalmadı mı şu anda?

Beyaz arka plandan ilerleriz o zaman. Sağ olun hocam

Bir de internetten alabileceğim yerler kalmadı mı şu anda?
Şimdi de başka forumdaydım Şuan internetten alınacak hiçbir yer kalmadı. Çünkü bir kullanıcının direkt başka kullanıcıya en azından ödüller aracılığıyla puan vermek yasaklandı direkt. Böylede olunca ödüller artık tamamen görüntü amaçlı oldu kendi başlarına. Özetle satan vardır illa ki lakin puan vermez günün sonunda.

Anladım, 10 bin puan da aslında çokmuş ya, 100 dolar harcama yapmak lazım almak için

Anladım, 10 bin puan da aslında çokmuş ya, 100 dolar harcama yapmak lazım almak için
Doğrudur. Mesela kendimi övmek bile olmasın ama en azından o kadar harcama yapmışım ve ben bile bunlara artık uzağım. Çok saçma oldu açıkçası. Profil illa başkası görsün amaçlı değil. Açıkçası profil düzenlemek genel olarak zevkli bir şey. Bu nedenle insanların elinden direkt eğlencesi alındı. He ben profili başkası görsün amaçlı ona göre de diziyorum ama belli bir yere kadar orası ayrı yine de genel olarak eğlenmek içindi

Aynen öyle, ben maalesef bu işi sonradan kavradım. Tek bir vitrin gelince anladım bu profil dizme olayını kartlardan full seviye kastım ilk kez kartlarımı seviye 10'da kullandım 1 günde seviye 17 oldum

Aynen öyle, ben maalesef bu işi sonradan kavradım. Tek bir vitrin gelince anladım bu profil dizme olayını kartlardan full seviye kastım ilk kez kartlarımı seviye 10'da kullandım 1 günde seviye 17 oldum
Benim profil mesela sarı renkte ya o yine "özel oyun profili" oluyor ve zamanında ücretsiz verildi. Eğer öyle bir şansın gelmesini beklemek istersen sadece seviye atlamaya yönelip vitrine odaklanmayı sağla. Lakin beklemem diyorsan bence ilk önce bir şekilde özel oyun profili al derim

Farketmez acelesi yok ağırdan da alırız, indirim veya ücretsiz öğe olunca bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…