Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 146 Bugün 15:42 #1 Merhabalar, profilim nasıl? Neyi değiştirmeliyim, ne eklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com
Merhabalar, profilim nasıl? Neyi değiştirmeliyim, ne eklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com
Captain Skriniar 121 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.886 Çözümler 1 Beğeniler 1.238 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 15:45 #2 Düşmanları kudurtacak türden, gayet güzel bence bir eksiği yok.
KS KS Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 146 Bugün 15:48 #3 Captain Skriniar dedi: Düşmanları kudurtacak türden, gayet güzel bence bir eksiği yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Captain Skriniar dedi: Düşmanları kudurtacak türden, gayet güzel bence bir eksiği yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Vrother9 84 Üstün Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 40 Bugün 15:48 #4 Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9
Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9
Lorien 36 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 6.122 Çözümler 4 Beğeniler 5.175 Yer Kaer Morhen Bugün 15:48 #5 Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Vrother9 dedi: Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9 Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam?
Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Vrother9 dedi: Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9 Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam?
Vrother9 84 Üstün Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 40 Bugün 15:51 #6 Lorien dedi: Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Eki Görüntüle 282034 Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla... bütün oyunların toplamının %25'i sanırım , nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
Lorien dedi: Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Eki Görüntüle 282034 Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla... bütün oyunların toplamının %25'i sanırım , nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
KS KS Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 146 Bugün 15:51 #7 Vrother9 dedi: Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sizin profiliniz de gayet hoş duruyor. Lorien dedi: Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Eki Görüntüle 282034 Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, o konuya X'den destek verdim sadece.
Vrother9 dedi: Tek kelime ile mükemmel , tavsiye olarak belki uyumlu hareketli bir arka plan olabilir. Kendimkinden örnek vereyim: Steam Topluluğu :: Vrother9 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sizin profiliniz de gayet hoş duruyor. Lorien dedi: Prison Architect serverında olan birinin korkusu. Güzel profil. Eki Görüntüle 282034 Yüzde yüz bitirdiğiniz sadece 2 oyun olmasına rağmen oyun bitirme oranı nasıl yüzde 25 görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, o konuya X'den destek verdim sadece.
cansux 19 Başarılı Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 486 Çözümler 1 Beğeniler 250 Bugün 15:54 #8 Yafees dedi: Merhabalar, profilim nasıl? Neyi değiştirmeliyim, ne eklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Profilin güzel umarım erişim engeli gelmez.
Yafees dedi: Merhabalar, profilim nasıl? Neyi değiştirmeliyim, ne eklemeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Steam Topluluğu :: 𝐘𝐀𝐅𝐄𝐒 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Profilin güzel umarım erişim engeli gelmez.
KS KS Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 146 Bugün 15:55 #9 cansux dedi: Profilin güzel umarım erişim engeli gelmez. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs.
cansux dedi: Profilin güzel umarım erişim engeli gelmez. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs.
La Grande Aquila 18 Üstün Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 330 Beğeniler 223 Bugün 15:57 #10 Yafees dedi: Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs. Genişletmek için tıkla... Yorumlara birisi CB'nını çizmiş sıkıntı olmaz dimi.
Yafees dedi: Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs. Genişletmek için tıkla... Yorumlara birisi CB'nını çizmiş sıkıntı olmaz dimi.