KS KS Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 147 Bugün 16:06 #11 La Grande Aquila dedi: Yorumlara birisi CB'nını çizmiş sıkıntı olmaz dimi. Genişletmek için tıkla... Yorumlar steam filtresinden geçiyor sorun olmaz hocam ayrıca orda sizin bir durumunuz yok yorumu atan kişiye dönüşü olur oda çok zor.
La Grande Aquila dedi: Yorumlara birisi CB'nını çizmiş sıkıntı olmaz dimi. Genişletmek için tıkla... Yorumlar steam filtresinden geçiyor sorun olmaz hocam ayrıca orda sizin bir durumunuz yok yorumu atan kişiye dönüşü olur oda çok zor.
La Grande Aquila 18 Üstün Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 330 Beğeniler 223 Bugün 16:06 #12 Yafees dedi: Yorumlar steam filtresinden geçiyor sorun olmaz hocam ayrıca orda sizin bir durumunuz yok yorumu atan kişiye dönüşü olur oda çok zor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Profiliniz çok güzel bu arada. Nazar değmesin.
Yafees dedi: Yorumlar steam filtresinden geçiyor sorun olmaz hocam ayrıca orda sizin bir durumunuz yok yorumu atan kişiye dönüşü olur oda çok zor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Profiliniz çok güzel bu arada. Nazar değmesin.
cansux 19 Başarılı Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 486 Çözümler 1 Beğeniler 250 Bugün 16:09 #13 Yafees dedi: Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs. Genişletmek için tıkla... Yok ya şaka yapmıştım bu sıra Steama da sardılar yüzlerce oyuna erişim engeli falan geldi ona gönderme biraz.
Yafees dedi: Zannetmiyorum siyasi bir figür yok terör desteği yok vs. Genişletmek için tıkla... Yok ya şaka yapmıştım bu sıra Steama da sardılar yüzlerce oyuna erişim engeli falan geldi ona gönderme biraz.
Wie 5 Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 118 Beğeniler 25 Yer Netherlands Bugün 16:30 #14 Tek kelime PERFECT!
KS KS Yafees 121 Üstün Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 147 Bugün 16:37 #15 La Grande Aquila dedi: Sağ olun hocam. Profiliniz çok güzel bu arada. Nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. cansux dedi: Yok ya şaka yapmıştım bu sıra Steama da sardılar yüzlerce oyuna erişim engeli falan geldi ona gönderme biraz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Wie dedi: Tek kelime PERFECT! Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
La Grande Aquila dedi: Sağ olun hocam. Profiliniz çok güzel bu arada. Nazar değmesin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. cansux dedi: Yok ya şaka yapmıştım bu sıra Steama da sardılar yüzlerce oyuna erişim engeli falan geldi ona gönderme biraz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Wie dedi: Tek kelime PERFECT! Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.