Morv Uzman Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 72 Beğeniler 13 Bugün 13:04 #1 Steam Topluluğu :: -bahtsızbedevi Discord : erenakmco steamcommunity.com Profilim şu anda böyle bayağı dandik bir profil, ben de birazcık güzelleştirmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Steam Topluluğu :: -bahtsızbedevi Discord : erenakmco steamcommunity.com Profilim şu anda böyle bayağı dandik bir profil, ben de birazcık güzelleştirmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.545 Makaleler 9 Çözümler 59 Beğeniler 3.032 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 13:06 #2 Önce seviyeni arttıracaksın. Seviyeni arttırdıktan sonra güzel bir arkaplan ayarlamalısın. Mesela ben Atatürk tema kullanıyorum. Şu tarz videolarda her şeyi nasıl yapabileceğini anlatıyorlar. Teknik detaylara buralardan bakabilirsin.
Önce seviyeni arttıracaksın. Seviyeni arttırdıktan sonra güzel bir arkaplan ayarlamalısın. Mesela ben Atatürk tema kullanıyorum. Şu tarz videolarda her şeyi nasıl yapabileceğini anlatıyorlar. Teknik detaylara buralardan bakabilirsin.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.083 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.243 Yer Rockport City Bugün 13:48 #3 Seviye 10 olduktan sonra vitrin ekle.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.846 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.232 Yer Çorum Bugün 13:54 #4 Öncelikle Steam seviyeni yükseltip vitrin kullan. Onun dışında arka planınla teman çok uyumsuz; birisi pembe, diğeri siyah. Daha uygun çerçeve de kullanılabilir. Mesela:
Öncelikle Steam seviyeni yükseltip vitrin kullan. Onun dışında arka planınla teman çok uyumsuz; birisi pembe, diğeri siyah. Daha uygun çerçeve de kullanılabilir. Mesela: