Morv Uzman Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 91 Beğeniler 16 9 Haziran 2026 #1 Steam Topluluğu :: -Morv Discord : erenakmco steamcommunity.com Profilim şu anda böyle bayağı dandik bir profil, ben de birazcık güzelleştirmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Steam Topluluğu :: -Morv Discord : erenakmco steamcommunity.com Profilim şu anda böyle bayağı dandik bir profil, ben de birazcık güzelleştirmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Emir 63 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.994 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.808 9 Haziran 2026 #2 Önce seviyeni arttıracaksın. Seviyeni arttırdıktan sonra güzel bir arkaplan ayarlamalısın. Mesela ben Atatürk tema kullanıyorum. Şu tarz videolarda her şeyi nasıl yapabileceğini anlatıyorlar. Teknik detaylara buralardan bakabilirsin.
Önce seviyeni arttıracaksın. Seviyeni arttırdıktan sonra güzel bir arkaplan ayarlamalısın. Mesela ben Atatürk tema kullanıyorum. Şu tarz videolarda her şeyi nasıl yapabileceğini anlatıyorlar. Teknik detaylara buralardan bakabilirsin.
THE KEROXEA 1 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.785 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.888 Yer Rockport City 9 Haziran 2026 #3 Seviye 10 olduktan sonra vitrin ekle.
Caner Uncu 62 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.510 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.202 Yer Çorum 9 Haziran 2026 #4 Öncelikle Steam seviyeni yükseltip vitrin kullan. Onun dışında arka planınla teman çok uyumsuz; birisi pembe, diğeri siyah. Daha uygun çerçeve de kullanılabilir. Mesela:
Öncelikle Steam seviyeni yükseltip vitrin kullan. Onun dışında arka planınla teman çok uyumsuz; birisi pembe, diğeri siyah. Daha uygun çerçeve de kullanılabilir. Mesela: