Steam Profilinde oyunlar gözükmüyor

Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar. Steam profilimde oyunları vs. herkese açık yapıyorum, kontrol etmek için bakıyorum ama oyunlar görünmüyor, 0 oyun vs. yazıyor. Neden çözemedim?

Merhaba, arkadaşlar. Steam profilimde oyunları vs. herkese açık yapıyorum, kontrol etmek için bakıyorum ama oyunlar görünmüyor, 0 oyun vs. yazıyor. Neden çözemedim?

Oyunlar kendi kütüphanende mi? Steam'de bir ailenin içinde misin?

Oyunlar kendi kütüphanende mi? Steam'de bir ailenin içinde misin?

Kendi kütüphanemde derken? Hayır aile içinde değilim, link ile baktığımda rozetlerde oyun sayısı görünüyor ama vitrinde Oyun Koleksiyoncusu 0 oyun sahibi 0 DLC sahibi 0 inceleme olarak yazıyor.

Kendi kütüphanemde derken? Hayır aile içinde değilim, link ile baktığımda rozetlerde oyun sayısı görünüyor ama vitrinde Oyun Koleksiyoncusu 0 oyun sahibi 0 DLC sahibi 0 inceleme olarak yazıyor.
şunu sormak istedim , steamde aile diye bi grup var , 4 kişi o aileye katılıyor , örnek senin aldığın oyunu o da kendi kütüphanesinde görüp oynayabiliyor , ama kendi sahip olduğu oyunlarda gözükmez , çünkü oyun ona değil sana ait aslında
profil linkini eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…