Programlama için aktif olarak en güçlü yapay zekâlar nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebSmith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

WebSmith 60

Yetkin
Makaleler
1
Bir proje geliştirmeyi düşünüyorum fakat hangi yapay zekâyı seçeceğimi bilmiyorum. Hangisini önerirsiniz? Premium alacağım.

En iyisi Claude ama limiti sıkıntılı sanırım. GPT almak daha iyi olur.

Claude bence Codex’ten daha iyi fakat limitleri çabuk doluyor. Fable’ı kullanmak için kullanım kredisi gerekiyor. Diğer türlü Opus 5.5 modelini öneririm.

Prompt’u GPT’ye yazdırıp kodlamayı Opus’a yaptırabilirsin.

Daha iyi ve verimli yöntem önerisi olan kişiler varsa ben de yararlanmak isterim. Tavsiyelere açığım.

OpenCode'un Zen paketi alınabilir. Üst düzey bütün AI'lar mevcut. Ve MCP sistemleri kurunca bilgisayarı tam anlamda kontrol edebilir.

20 dolarlık alacaksan GPT, 120 dolar veya 200 dolarlık alacaksan Claude.

Gemini 4 daha çıkmadı bile. Pek stabil değil, AI Studio'daki Gemini 3.8 Flash'ın kodlaması Çinli AI'lerin kodlamasından iyidir. Zeka testinde 3.8 Flash daha yüksek 3.1 Pro'dan.
Gemini çöp, ben sadece dil çevirisi için kullanıyorum. Türkçe olmayan programlara Türkçe yama yapıp çeviriyorum.

ChatGPT plus aldım Zed ile kullanıyorum ücretsiz planı birkaç gündür kullanıyordum ve zaten seviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…