Çöp değil. 3.8 Flash modeli iyi ve hâlâ iyi olduğu konular bulunuyor bana göre. Dediğin gibi çeviri yapmakta ve insan gibi konuşan ai'lerde en yakın olanı bu. Google'ın tek iyi yaptığı şey bu modelde. Her ai'nin claude fable gibi olmasını beklemek saçma bence
Dediğin gibi çeviri yapmakta ve insan gibi konuşan ai'lerde en yakın olanı bu. Google'ın tek iyi yaptığı şey bu modelde. Her ai'nin claude fable gibi olmasını beklemek saçma bence
Çöp değil. 3.8 flash modeli iyi ve hâlâ iyi olduğu konular bulunuyor bana göre. Dediğin gibi çeviri yapmakta ve insan gibi konuşan AI'lerde en yakın olanı bu. Google'ın tek iyi yaptığı şey bu modelde. Her AI'nin claude fable gibi olmasını beklemek saçma bence
Sosyal konularda ancak iyidir. Kod genel kullanımda iş yaptırmada kötüdür GPT bile daha iyi. Benim evdeki PC'deki local llm qwen3.8 27b bile daha çok iş yapıyor ve sonuç çıkarıyor.
GPT nin derin araştırmasını kullanarak araştırma yaptırıp daha sonradan prompt yaptırmasını isteyebilirsin. Daha sonradan Codex veya Claude Code da neyi kullanıyorsan promptu ona verebilirsin.