kompetankedi 43 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.350 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.600 Yer Bootloader 13 Kasım 2025 #21 LinuxPengueni dedi: @kompetankedi Hocam eski bilgisayarımdan yazıyorum şu anda, yerel çalıştıramam. Eki Görüntüle 201514 Neofetch sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Evet yerel çalıştırman çok saçma olur. madelyn dedi: Yep öyle oluyor, cursor gibi. Ücretsiz sürümde agent var mı emin değilim ama agent modunda dosyaları kendi oluşturup kodlarını kendi yazıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Agent modu var kullanıyorum hocam Flutter'da iş görüyor LinuxPengueni dedi: Çalıştırır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çalıştırsan bile model güçlü bir model olmaz Gemini 2.5 Lite daha çok işini görür öyle söyleyeyim.
LinuxPengueni dedi: @kompetankedi Hocam eski bilgisayarımdan yazıyorum şu anda, yerel çalıştıramam. Eki Görüntüle 201514 Neofetch sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Evet yerel çalıştırman çok saçma olur. madelyn dedi: Yep öyle oluyor, cursor gibi. Ücretsiz sürümde agent var mı emin değilim ama agent modunda dosyaları kendi oluşturup kodlarını kendi yazıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Agent modu var kullanıyorum hocam Flutter'da iş görüyor LinuxPengueni dedi: Çalıştırır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çalıştırsan bile model güçlü bir model olmaz Gemini 2.5 Lite daha çok işini görür öyle söyleyeyim.
KS KS LinuxPengueni Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 215 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 178 13 Kasım 2025 #22 @madelyn Hocam kullanmıştım da pek hoşuma gitmedi. Bir yandan BTK Akademi üzerinden Dart öğrenmeye çalışıyorum. Kodları yazarken AI Suggestion çıkıyor, öğrenmeme engel olunca ayarlardan AI Suggestions'ı kapattım. @kompetankedi Hocam o zaman https://chat.qwen.ai'dan devam
@madelyn Hocam kullanmıştım da pek hoşuma gitmedi. Bir yandan BTK Akademi üzerinden Dart öğrenmeye çalışıyorum. Kodları yazarken AI Suggestion çıkıyor, öğrenmeme engel olunca ayarlardan AI Suggestions'ı kapattım. @kompetankedi Hocam o zaman https://chat.qwen.ai'dan devam