Discord Programsız nasıl girilir?

nefersefa 1

Uzman
Arkadaşlar selam, Discord'a programsız girme yolu var mı? GoodbyeDPI gibi uygulamalar kullanmadan. Superonline kullanıyorum birkaç arkadaşım direkt DNS değiştirince olmuş uygulama indirmeden ama onların internet sağlayıcısını bilmiyorum. Bu konu hakkında yardım edebilecek var mı?

Superonline DPI yani derin paket inceleme yöntemi kullanıyor. Yani DNS değiştirsen de giremezsin. Turkcell senin internette yaptığın her şeyi "bakim napıyon" diye inceliyor DPI kullanarak.

Program kullanmaktan çekinmeyin. Bilgisayarın özgürlüğü burada zaten niye kapalı kutu gibi kullanıyorsunuz? İşinizi program görüyorsa program kullanın kendinizi kullanmayacağım diye neden zorluyorsunuz?

Türk Telekom, Superonline, Vodafone gibi firmalar DPI kullanıyor. Türknet, Netspeed gibi firmalarda DPI yerine sadece DNS engeli yapıyor.

Superonline'de YogaDNS + DPI programı ile sansürü rahat aşarsın. Goodbyedpi yerine ByeDPI + ProxiFyre bakabilirsin.

Neden GoodbyeDPI kullanmaya devam etmiyorsun ki?

ByeDPI ve ProxiFyre'yi birleştiren uygulama var hocam artık kullanımı daha da kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…