Proje ödevi için hangi Canva tasarımı kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 37
  • Etiketler Etiketler
    canva proje
Makaleler
4
Yer
Kayseri
Felsefe projem çıkmış soruların analizi üzerine ve ben tablo şeklinde yapmak istiyorum, aşağıdaki örnekteki gibi yapacağım ama A4 formatında hangi tasarımı kullanmalıyım bilemedim. Öneriniz var mı?

Soru NoSoru MetniKonu BaşlığıTemel KavramlarSoru TürüBeklenen KazanımDoğru CevapCevap Açıklaması
11Kimileri felsefenin soyut ve gereksiz olduğunu düşünse de, aslında felsefe hayatla iç içedir. Felsefe yapmak, yaşamı sorgulamak ve yüzleşmek demektir.
Bu parçadan felsefe ile ilgili hangisine ulaşılamaz?
A)
Var olanın ardındaki gerçeği arar.
B) Bireyin deneyimlerinden bağımsız değildir.
C) Sorunlara genelgeçer soyut çözümler sunar.
D) Herkesin ilgilendiği bir alan değildir.
E) Hayatın özünü ve anlamını sorgular.
Felsefenin DoğasıFelsefi sorgulama, eleştirel düşünme, hayatın anlamıKavramsal SorgulamaFelsefenin yaşamla bağlantılı olduğunu ve kesin çözümler sunmadığını kavramaCFelsefe, her zaman sorgulamaya ve farklı düşüncelere açıktır. Genel geçer ve kesin çözümler sunmaz, aksine sürekli tartışmaya dayanır

Felsefe projem çıkmış soruların analizi üzerine ve ben tablo şeklinde yapmak istiyorum, aşağıdaki örnekteki gibi yapacağım ama A4 formatında hangi tasarımı kullanmalıyım bilemedim. Öneriniz var mı?

Soru NoSoru MetniKonu BaşlığıTemel KavramlarSoru TürüBeklenen KazanımDoğru CevapCevap Açıklaması
11Kimileri felsefenin soyut ve gereksiz olduğunu düşünse de, aslında felsefe hayatla iç içedir. Felsefe yapmak, yaşamı sorgulamak ve yüzleşmek demektir.
Bu parçadan felsefe ile ilgili hangisine ulaşılamaz?
A)
Var olanın ardındaki gerçeği arar.
B) Bireyin deneyimlerinden bağımsız değildir.
C) Sorunlara genelgeçer soyut çözümler sunar.
D) Herkesin ilgilendiği bir alan değildir.
E) Hayatın özünü ve anlamını sorgular.
Felsefenin DoğasıFelsefi sorgulama, eleştirel düşünme, hayatın anlamıKavramsal SorgulamaFelsefenin yaşamla bağlantılı olduğunu ve kesin çözümler sunmadığını kavramaCFelsefe, her zaman sorgulamaya ve farklı düşüncelere açıktır. Genel geçer ve kesin çözümler sunmaz, aksine sürekli tartışmaya dayanır
- A4 formatında tablo tasarımı için aşağıdaki Canva şablonlarını önerebilirim:
- Eğitim Tablosu Şablonu: Öğrenci projeleri için ideal olup, başlık, konu ve içerik alanlarını barındırır.
- Minimal Tablo Tasarımı: Düşük profilli, sade bir görünüm sağlar; bu, bilgilerinizin okunaklılığını artırır.
- Renkli Tablo Şablonu: Farklı renklerle bölümleri ayırarak bilgileri daha dikkat çekici hale getirebilir.

- Şablonları kullanırken şu adımları takip et:
1. Canva'ya giriş yap.
2. "Özelleştir" özelliği ile A4 boyutunu seç.
3. İlgili şablonu aratarak seç.
4. Tablo yapısını mevcut örneğinle dolduracak şekilde içerikleri yerleştime ve düzenle.
5. Tasarımın okunaklı ve düzenli olmasına dikkat et.

- Tasarımınızı tamamladıktan sonra görsel materyal olarak eklemek istediğiniz varsa grafik veya simgelerle zenginleştirebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt