Felsefe projem çıkmış soruların analizi üzerine ve ben tablo şeklinde yapmak istiyorum, aşağıdaki örnekteki gibi yapacağım ama A4 formatında hangi tasarımı kullanmalıyım bilemedim. Öneriniz var mı?
Soru No | Soru Metni | Konu Başlığı | Temel Kavramlar | Soru Türü | Beklenen Kazanım | Doğru Cevap | Cevap Açıklaması |
---|---|---|---|---|---|---|---|
11 | Kimileri felsefenin soyut ve gereksiz olduğunu düşünse de, aslında felsefe hayatla iç içedir. Felsefe yapmak, yaşamı sorgulamak ve yüzleşmek demektir. Bu parçadan felsefe ile ilgili hangisine ulaşılamaz? A) Var olanın ardındaki gerçeği arar. B) Bireyin deneyimlerinden bağımsız değildir. C) Sorunlara genelgeçer soyut çözümler sunar. D) Herkesin ilgilendiği bir alan değildir. E) Hayatın özünü ve anlamını sorgular. | Felsefenin Doğası | Felsefi sorgulama, eleştirel düşünme, hayatın anlamı | Kavramsal Sorgulama | Felsefenin yaşamla bağlantılı olduğunu ve kesin çözümler sunmadığını kavrama | C | Felsefe, her zaman sorgulamaya ve farklı düşüncelere açıktır. Genel geçer ve kesin çözümler sunmaz, aksine sürekli tartışmaya dayanır |