Selam, B42 unstable sürüm olduğu için haliyle mod yüklenince çok fazla crash veriyor o yüzden tavsiyem stable sürüm olan B41'e geçip oynayabilirsin hocam. B42 coop çok sıkıntı o yüzden şuanlık B41 her durum için en iyisi. Dediğiniz +, - olayı ise muhtemelen gördüğünüz şeyler B41 de mod ile arttırılmış yetenekler şu modu indirerek B41'de tekrar deneyebilirsiniz.
Hem coop hem de solo için kendi kullandığım ara sıra da yenilediğim oyunu pek kastırmayan yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 40 moddan oluşan bir koleksiyonum var daha da fazla eklemek isterdim fakat coop'da laglandığı için daha fazla eklemiyorum genelde 30-45 civarı tutuyorum eğer göz atmak istersen:
Steam Atölyesi: Project Zomboid.
Yanlış bilgiler var düzeltmek isterim sakıncası yoksa. Oyun için en önemli mesleklerden biri hırsızdır çünkü başlangıçta direkt arabayı elde edebilirsin. Polis memuru mesleği size tabanca veya silah vermez sadece nişan alma ve şarjör doldurma becerilerinizi artırır. Yavaş okuyan mesleği ise bir yerden sonra çok fazla can sıkıyor verdiği + da çok fazla değil o yüzden yerine tiryaki, soğuk algınlığı gibi pasifler seçilebilir.