İyi akşamlar, Project Zomboid'de solo oynamayı düşünüyorum. Şu çok iyi dediğiniz modlar var mı? Bir de ne yapmam gerektiğiyle ilgili öneri, tavsiye verebilir misiniz? Arkadaşımla oynarken dönüp dolaşıp loot attık, base falan kurma hikaye oldu. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
İyi akşamlar, Project Zomboid'de solo oynamayı düşünüyorum. Şu çok iyi dediğiniz modlar var mı? Bir de ne yapmam gerektiğiyle ilgili öneri, tavsiye verebilir misiniz? Arkadaşımla oynarken dönüp dolaşıp loot attık, base falan kurma hikaye oldu. Teşekkürler.
Oyunun havasını bozan bu modu önerecekler muhtemelen, kesinlikle önermiyorum, oyunu Call of Duty yapıyor bu paket.
Oyunun havasını bozmadan benim oynadığım modları aşağıya paylaşıyorum Build 41 sürümü
Dosya Ekleri
Oyunda yeniyim neler yapmamı önerirsiniz? Nasıl oynamalıyım?Oyunun havasını bozan bu modu önerecekler muhtemelen, kesinlikle önermiyorum, oyunu Call of Duty yapıyor bu paket.
Eki Görüntüle 222652
Oyunun havasını bozmadan benim oynadığım modları aşağıya paylaşıyorum Build 41 sürümü
Eki Görüntüle 222659
Eki Görüntüle 222661
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Varsayılan zorlukta oyunu öğrenmeye çalış, keşif yaparak hayatta kal. 14. gün elektrikler ve sular kesiliyor ona göre stokunu yap, jeneratör hayat kurtarıyor onu bulmaya çalış. Base yapmak istiyorsan şehirin dışında yap zombi sayısı şehirde daha fazla. Oyunu kendin keşif ederek oynarsan daha çok zevk alırsın o yüzden sana şuraya git bunu yap demek istemiyorumOyunda yeniyim neler yapmamı önerirsiniz? Nasıl oynamalıyım?
[Yazım Denetimi uyduladım mesaja bozuk çalışıyor]
Varsayılan zorlukta oyunu öğrenmeye çalış, keşif yaparak hayatta kal. 14. gün elektrikler ve sular kesiliyor ona göre stokunu yap, jeneratör hayat kurtarıyor onu bulmaya çalış. Base yapmak istiyorsan şehirin dışında yap zombi sayısı şehirde daha fazla. Oyunu kendin keşif ederek oynarsan daha çok zevk alırsın o yüzden sana şuraya git bunu yap demek istemiyorumrehber videosu olarak bu kanalı öneririm.
[ Yazım Denetimi uyduladım mesaja bozuk çalışıyor ]
Teşekkür ederim ilginiz için.