Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Josh

Uzman
Merhaba. Yeni Project Zomboid aldım. Bundan önce crack oynuyordum ve kurduğum bazı modlar vardı. Şimdi oyunu açtım B42 için modlar seçtim yani abone oldum atolyeden. Ama eski modlarla yeni modlar karışmış, bir de atolyeden nasıl modları kuracağımı bilmiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Atolyeden ekledikten sonra oyun içinde menüden aktifleştirip sonra da yeni dünya oluştururken tek tek aktif etmeniz lazım.

Hocam hallettim. Atöyleye girip Project Zomboid'e gittim. Browse kısmından "My Subscriptions" kısmına gidip "Unsubscribe All" deyip tüm modları silmiş oldum. Zaten eklediğim modları otomatik indiriyormuş, bunu bilmiyordum ve öğrenmiş oldum. Sağ olun yine mesajınız için.
Atolyeden ekledikten sonra oyun içinde menüden aktifleştirip sonra da yeni dünya oluştururken tek tek aktif etmeniz lazım.

Hocam hallettim. Atöyleye girip Project Zomboid'e gittim. Browse kısmından "My Subscriptions" kısmına gidip "Unsubscribe All" deyip tüm modları silmiş oldum. Zaten eklediğim modları otomatik indiriyormuş, bunu bilmiyordum ve öğrenmiş oldum. Sağ olun yine mesajınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm