PROTOCOL-DNS SPOOF nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametbabiyiyen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Internet Download Manager aracini kullanarak indirmeyi deneyin
Onda deneme sürümüm bitti.

ayni sitedeki diger indirme baglantilarini da deneyin.
Kullandım aynı şey halen.

ElAmigos'ta yavas uploader sunuculari sorunu hep elestiriliyordu ama ben kullandigim zamanlar illa ki linklerden birisi daha normal hizlarda indiriyordu.
ElAmigos'un oyunlarını yayınlayan bir site varmış orada daha hızlı iniyormuş.

@sametbabiyiyen, hangi siteyi kastediyorsunuz, Gload mu? Eger Gload'u kastediyorsaniz orasi da guvenilir bir siteydi fakat cok fazla garip grup ucuncu parti sitelere atiyordu. Dikkatli ve reklam engelleyicili sekilde kullanilabilir.

Bu arada Internet Download Manager deneme surumunu ucretsiz bir sekilde, crack olmadan sifirlamanizi saglayan acik kaynak kodlu bir yazilim mevcut.

Hocam şimdi de 1 saat sonra tekrar deneyin diyo ElAmigos'un FIFA 18 için koyduğu linklerin hepsi öyle. Ben bu oyunu indirmek istiyorum.

Güvenilirler mi?
Megathread site degil, Reddit'teki topluluklarin olusturdugu uzun bir liste. Guvenilir siteleri orada listeliyorlar. O listede Ovagames de guvenilir olarak nitelendiriliyor.

Ama sanirim Ovagames'te Torrent vardi, tam hatirlamasam da; eger Torrent gerekirse, istemci olarak qBittorrent kullan. En iyisi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…