Prototype 1 açılırken çöküyor

Kaan17

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba bugün Steam'den prototype 1 yükledim, eskiden bayağı oynardım ve bir şans daha vereyim dedim ancak. Oyun açılmadı hatta load ekranından sonra oyundan attı.
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen.

Oyun çok çekirdekli modern sistemlerde çalıştırıldığında cokuyor. Bu yüzden çekirdek sayısını kısıtlamak gerekiyor. Bir geliştirici bunun için bir tane program yapmış bunu kullanabilirsiniz.

1. Yayınlar (releases) bölümünden çalıştırılabilir dosyayı indirin.
  2. İndirilen prototype-launcher.exe adlı dosyayı çalıştırın.
  3. Açılan arayüz penceresinde oyunu çalıştırmak için şu adımları izleyin:
  4. "Browse" (Gözat) düğmesine tıklayarak prototype oyununun .exe dosyasını seçin.
  5. Seçim yapıldıktan sonra dosya yolu metin alanında görünecektir.
  6. "Run Game" (Oyunu Çalıştır) düğmesine tıklayarak oyunu sınırlı CPU kullanımıyla başlatın.
  7. Yeni Windows’ta prototype oyununuzu oynamanın keyfini çıkarın.

Alternatif:

Bunu daha önce denemeiştim bende mouse kontrolleri bozulmuştu. Hassasiyet ayarı çeksem dahi mouse la düzgün bir şekilde oynanmıyordu.

Recep hocam browseden prototype exeyı seçtim, run game dedim ancak hiçbir şey olmadı.

Ben oynamak istediğimde de olmuştu. İlk oyunun TR yamasında sıkıntı var. TR yama kurdun mu?
Hayır yama kurmadım. Ama çok sinir bozucu bir olay.

Uyumluluta Windows 7'yı seçtim loadıma kayıtlı oyunuma girdim hayır attı yine.

Uyumluluta Windows 7'yı seçtim loadıma kayıtlı oyunuma girdim hayır attı yine.

Yedek kanalıma attım videoyu burası desteklemiyormuş, böyle işte atıyor oyundan önce donuyor sonra çöküyor hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay görüntüleyicisinde hata olarak ne gözüküyor? Uygulama kısmında.

İfadeler: D4C
Olay görüntüleyicisinde hata olarak ne gözüküyor? Uygulama kısmında.

Şunu dener misin?

İşlemci çekirdekleri ile mosue arasında bir bağ olmaması lazım. Oyunda zaten bir mouse sorunu vardı. Ekipmanları sökmek gerekebiliyordu.

Yine çöktü hocam o kadar şeyi yaptım dosyaları değiştirdim, Steam başlatma seceneklerine kod bile yazdım ama yok olmuyor yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…