ESXİ 6.0.0 Update 3 (Build 9313334) kurulu bir datacenter kullanıyoruz ve bu sunucu üzerinde proxmox çalıştırıp onun içinde de sonoma çalıştırmam gerekiyor. Techolay Youtube kanalındaki rehberi izleyip adımları birebir takip ederek devam ettim. Proxmox kaynağının CPU tarafındaki ayarlar aşağıdaki gibi:
Diski Erase ettim sonrasında kurulumu başlattım. Bu süreçte birkaç kez yeniden başladı ve son durumda devam ettirmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
Your computer restarted because of a problem. Press any key or wait a few seconds to continue starting up.
Datacenter da kullanılan işlemci 16 CPUs x Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2650 0 @ 2.00GHz'dir ve VM configlerim aşağıdaki gibidir yardım edebilir misiniz?
Bugün evdeki sunucuma macOS Sequoia kurmayı deneyeyim. Kendi deneyimlerime göre sizin konunuza da dönüş yapacağım.
Merhaba tekrar hocam. Dün kaynak github reposunu forkladım ve gerekli güncellemeleri yapıp PR açtım ana repoda. Gerekli dosyaları bağlantısını verdiğim github sayfasından indirebilirsiniz.