Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 27 Mart 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi. Arkadaşın gamepadi var PC'den Uncharted oynamak için ödünç alacağım. Uyumsuzluk olur mu?
Sorum başlıktaki gibi. Arkadaşın gamepadi var PC'den Uncharted oynamak için ödünç alacağım. Uyumsuzluk olur mu?
techno Çalışkan Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 27 Mart 2025 #2 Kullanılır ben kullanıyorum şuan
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.407 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.777 27 Mart 2025 #3 Doğrudan desteği yoktu en son ben kullanırken. 3.parti uygulamalar kullanman gerekiyor. Bluetooth işkence. Genelde kablo.
Doğrudan desteği yoktu en son ben kullanırken. 3.parti uygulamalar kullanman gerekiyor. Bluetooth işkence. Genelde kablo.
KS KS Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 27 Mart 2025 #4 techno dedi: Kullanılır ben kullanıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Aşağıda arkadaş 3. Parti yazılımlardan bahsetmis o şekilde mi kullanıyorsunuz? Sensei dedi: Doğrudan desteği yoktu en son ben kullanırken. 3.parti uygulamalar kullanman gerekiyor. Bluetooth işkence. Genelde kablo. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olup olmaması sıkıntı değil kablo ile de oynayabilirim
techno dedi: Kullanılır ben kullanıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Aşağıda arkadaş 3. Parti yazılımlardan bahsetmis o şekilde mi kullanıyorsunuz? Sensei dedi: Doğrudan desteği yoktu en son ben kullanırken. 3.parti uygulamalar kullanman gerekiyor. Bluetooth işkence. Genelde kablo. Genişletmek için tıkla... Bluetooth olup olmaması sıkıntı değil kablo ile de oynayabilirim