Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

llUFUKll

Uzman
PS 5 için uzun uzun aradım ama bir türlü kablolu hoparlör bulamadım. Halihazırda kullanan var ise yardımcı olabilir mi? (Maalesef monitörümde hoparlör ve AUX girişi yok). Direkt PS 5'e takıp çalışması lazım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Evet sorun çözüldü, pebble V3 hoparlör direkt olarak içinden çıkan aparatlarla sadece PS5'in arkasındaki USB kısmına takınca direkt olarak çalıştı. Araştırmalarım neticesinde hep karşıma çıkan ürün bu idi almış bulundum. USB bağlantısı olan hoparlörler ile farklı markalar da olabilir. Ben sorunumu bu hoparlör ile çözdüm. İyi günler.
Monitörünüzde veya televizyonunuzda ses çıkışı yoksa sadece DualSense üzerinden ses alınabiliyor diye biliyorum.

Evet DualSense üzerinden kulaklık takılıyor lakin USB üzerinden Bluetooth dongle ile veya USB çıkışı olan hoparlörler PS5'e takılınca oluyor mu? Kullanan halihazırda arkadaşımız var ise çok yardımı dokunur.

@Yener K, yardımınız için çok teşekkür ederim yabancı forumlarda da araştırma yaptım Creative pebble V3 Type-C bağlantısı olduğu için çalıştırıyor deniyor siparişi verdim geldiğinde çalışırsa detaylı olarak çözüme kavuşturacağım.

Evet sorun çözüldü, pebble V3 hoparlör direkt olarak içinden çıkan aparatlarla sadece PS5'in arkasındaki USB kısmına takınca direkt olarak çalıştı. Araştırmalarım neticesinde hep karşıma çıkan ürün bu idi almış bulundum. USB bağlantısı olan hoparlörler ile farklı markalar da olabilir. Ben sorunumu bu hoparlör ile çözdüm. İyi günler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250522_151302.webp
    IMG_20250522_151302.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm