fatih Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 198 Yer Almanya Bugün 17:35 #21 Ben de mesela çoğu oyun var. Oyuna para veriyorum ancak oyunun Türkçe desteği yok. Dışarıdan da kurdurmuyor, mod vs. O zaman ne yapacağım? Tabii ki jailbreak yapacağım.
Ben de mesela çoğu oyun var. Oyuna para veriyorum ancak oyunun Türkçe desteği yok. Dışarıdan da kurdurmuyor, mod vs. O zaman ne yapacağım? Tabii ki jailbreak yapacağım.
Ellie Gelişen Katılım 27 Eylül 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 2 Bugün 17:59 #22 Jailbreak haktır. Fakat crackli oyun yüklemek korsana girer.
LA Knight Bilgin Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 3.022 Çözümler 18 Beğeniler 3.333 Bugün 18:13 #23 Vanilla dedi: İlginç sorular ve ilginç yanıtlar. O zaman bende forumda metamfetamin yapma tarifi vereyim, ancak bu tarifi yaparsanız suçtur mu diyeyim? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında alaka= yok
Vanilla dedi: İlginç sorular ve ilginç yanıtlar. O zaman bende forumda metamfetamin yapma tarifi vereyim, ancak bu tarifi yaparsanız suçtur mu diyeyim? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında alaka= yok