PS Plus üyeliği bittikten sonra GTA 5 Hikaye Modu'nu satın alamama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. Gerçekten acayip sinirliyim.

Bundan bir süre önce PlayStation 5 üzerinden GTA V'in sadece Online sürümünü 350 TL'ye satın aldım. Aradan bir süre geçti ve PlayStation Plus kütüphanesine GTA V'in tam sürümü eklendi. Ben de kütüphaneye ekleyip indirdim ve hikaye modunu belki bir defa oynamışımdır.

Geçen ay PS Plus üyeliğim bitti. GTA 6 çıkmadan önce hikaye modunu bir kez daha oynayayım dedim. Mağazaya girip hikaye modunu 350 TL'ye satın almak istediğimde sistem bana "Siz zaten satın aldınız" uyarısı veriyor. Lisansları geri yükledim ancak hiçbir faydası olmadı.

PlayStation Türkiye destek hattını arayıp durumu anlattım. Beni beklettikten sonra verdikleri cevap şu oldu: "Siz bu oyunu PlayStation Plus üzerinden zamanında indirdiğiniz için üyeliği tekrar almak zorundasınız."

Biri 350 TL, diğerinin seneliği 4800 TL. Sistem bana ne hikaye modunu açıyor, ne de baştan satın almama izin veriyor. İtiraz edince "dilerseniz teknik ekiplere bildirelim, 48 saat içinde dönüş yapılır" dediler. Lütfen beni aydınlatın, böyle bir durumda kim haklı? Hata bende mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alırken sağda üç noktadan başka bir paketi seçip denediniz mi?

350 TL'ye satılan sadece online, bu arada doğru şeye baktınız, değil mi?
Evet. 350 TL'ye online aldıktan sonra oyun içinden bir 350 daha vererek hikaye modunu da satın alınıyor normalde. Sorun PS Plus. Bana zorla aldırtmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…