PS Vita satın aldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 473
  • Etiketler Etiketler
    ps vita psp
Evet. Çerçöp cihazlar. Yok emülatör canavarıymış, yok şuymuş buymuş. Cebindeki telefon zaten o cihazdan 50 kat güçlü. Yandan takmalı kol aparatı al oyna.
Konsollar kas gucu icin alinmaz. Ona bakarsan R36S, Anbernic, Retroid, AYN, Ayaneo, TRİMUİ gibi markalar bu kadar basarili olmazlardi. Cunku daha uyguna telefonlar daha iyi sonuclar veriyor. Bu cihazlarin hizmet ettigi kitle farkli kaliyor.

Bu zamanda 5 bine en kötü telefonu alamazsın, bence güzel. Bana göre böyle şeylerin değeri ölçülmez. İlgini çekiyorsa, paran da varsa al gitsin. Yalnız Orijinal'in ekranı ne kadar net ve güzel, ben de çakması var kötü ekranı.

3000'e ne yazik ki R36S'in cakmasini verirler elimize. Piyasaya hakim olmak lazim.

Piyasa abartı olduğu için dedim bende. Türkiye'de böyle maalesef.
TR ile alakali degil maalesef eBay veya yurt disi ikinci el sitelerinin fiyatlandirmalarina bakarsan piyasanin boyle oldugunu anlarsin. Acikcasi forum beni sasirtmadi gelen cevaplar konusunda. Ben mutluyum su an.

Bu konsollar zaten performans için alınmıyor. Orijinal donanımda ayrı bir cihaz ile oyun oynamak için alınıyor. Sallıyorum uzun yolda telefonumun şarjını yemek istemiyorum, yanımda ek aparat taşımak istemiyorum. Cebime sığacak ufak bir cihazı çıkarıp oynamak istiyorum. Bu cihazlarda bunu sağlıyor.

Yüzüne bakılacak cihazlar mı? Bence değiller ama RAM krizi ve ülkemize zaten gelmeyen emulator cihazlarının fiyatını düşününce insanlarımızın ulaşabileceği en iyi PSP alternatifi bu.

Boşa para vermişin diyenleri salla aynı cihaz bende var 7 8 sene oldu alalı hala taş gibi. Telefonda dokunmatikle oynamakla elde tuşla oynamak arasında dağlar kadar fark var çok iyi yapmışın. Ocarina of Time, Majoras Mask, Vice City, Bully, San Andreas vs hatta Tes 3 morrowind bile oynanabiliyo o cihazla. Morrowind tam randımanlı değil tabi daha yeni geldi.

Beni iyi hissettirdigin icin tesekkur ederim. Daha iyilerine sahip olursun umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…