Kanka sen bu zeka ile zaten konsol sahibi olamazsın ki, bugün her şey zaten PC ve telefonda çalışıyor ama zevk ve hobi denen şey var, paran vardır alırsın.
Ama sen bu zeka ile hepimizden üstün olduğunu kanıtladın, artık bende bilgisayarda telefonda oynarım teşekkür ederim.
Çok güzel, okumadan yorum yazmaya devam et. Emin ol, senden fazla retro diyebileceğimiz konsola sahibimdir; mesele bu değil. Bak, sen arkadaşa şunu desen anlarım: Bu cihazlar koleksiyonluk. Eğer oyunlarını uyguna oynamak istiyorsan, dediğin mantıklı; aksi takdirde bunu evinde sergileyecek veya hobi olarak elinde tutan insanlar tercih etmeli desen, hak veririm. Ama bana gidip de gamepad teknolojisi bu kadar ilerideyken, şu cihazın üst düzey gamepad'lerden ve konsollardan bile kat kat pahalıya satılmasını ya da PS1'in masaüstü sistemler fiyatına veya kat kat pahalıya satılıp da oynanmasını, bak, oynanmasını diyorum; koleksiyon olarak alınması demiyorum, için tercih edilmesi mantıklı olduğunu savunuyorsan, hiç tartışmaya bile gerek yok.
Bu cihazların hissiyatı falan daha iyi değil, sadece nostaljik ve koleksiyon yapmaya değer cihazlar; aksi takdirde fiyatlarını gram hak etmiyorlar.
He, ayrıca paran vardır alırsın ve her şeyi mantık da arıyorsunuz diyorsun ya, konunun başında zaten sorulan soru "mantıklı mı?" Ayrıca tartışırken insanlara direkt bireysel olarak (yaş ve zeka gibi mesela) laf atmadan konuşursan, bence daha kaliteli bir ortam olur. He, bu arada şunu da söyleyeyim, durumu yanlış anlama; ben kimseye kişisel olarak kin beslemem. Bir konuda tartışırsam, diğer konuda desteklerim. Bu yüzden beni de yanlış anlamazsan sevinirim. Konu yanlış anlaşılmaya gidecek diye bunu yazayım dedim, yoksa örnek olarak 1-2 hafta önce
@deiinzz ile de bir konu hakkında hararetli bir şekilde tartışmıştık
ve şu an arkadaşla en azından benim açımdan bir sorunum yok.
Ama sen bu zeka ile hepimizden üstün olduğunu kanıtladın.
Ben zaten kendimi yücelten veya karşı tarafı aşağılayan bir yorum yapmadım; aksine ben de senin gibi bu cihazları çok seviyorum ve koleksiyonunu yapıyorum. Hatta PS1'in gözüme çok hoş geliyor. Lakin diğer kişi fark ettiysen seni değil, cihazı eleştirmiş; sen ise direkt kişiyi eleştirmişsin. Ben bu konuya nazaran, bu yerine şunu desen daha iyi olurdu dedim.