Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 12 Mart 2025 #1 Zamanında elimde fat kasa kaldı göz yok Memory kart okuma kısmındaki kablo koptu maksimum ne kadara tamir olur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Zamanında elimde fat kasa kaldı göz yok Memory kart okuma kısmındaki kablo koptu maksimum ne kadara tamir olur?
Big Boss Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 17 Beğeniler 1.707 12 Mart 2025 #2 Furkan9600 dedi: kablo koptu Genişletmek için tıkla... Çok ince pinlere sahip kablo değilse kendin lehimlemek ya da elektronikçilerde ucuza lehimletmek mümkün. Çok ince ve çok kanallı, hassas kabloysa zor.
Furkan9600 dedi: kablo koptu Genişletmek için tıkla... Çok ince pinlere sahip kablo değilse kendin lehimlemek ya da elektronikçilerde ucuza lehimletmek mümkün. Çok ince ve çok kanallı, hassas kabloysa zor.
KS KS Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 12 Mart 2025 #3 Big Boss dedi: Çok ince pinlere sahip kablo değilse kendin lehimlemek ya da elektronikçilerde ucuza lehimletmek mümkün. Çok ince ve çok kanallı, hassas kabloysa zor. Genişletmek için tıkla... Kablo kayıp olmasa lehimlerdim ama maksimum ne kadara patlar bana.
Big Boss dedi: Çok ince pinlere sahip kablo değilse kendin lehimlemek ya da elektronikçilerde ucuza lehimletmek mümkün. Çok ince ve çok kanallı, hassas kabloysa zor. Genişletmek için tıkla... Kablo kayıp olmasa lehimlerdim ama maksimum ne kadara patlar bana.
Big Boss Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.410 Çözümler 17 Beğeniler 1.707 12 Mart 2025 #4 Furkan9600 dedi: Kablo kayıp olmasa lehimlerdim ama maksimum ne kadara patlar bana? Genişletmek için tıkla... Eski teknoloji, yaygın bulunan parçalar değil. Gittiğin yerin insafına kalmış maalesef. Ben olsam Çin'den getirtip lehimlemeyi denerdim ilk.
Furkan9600 dedi: Kablo kayıp olmasa lehimlerdim ama maksimum ne kadara patlar bana? Genişletmek için tıkla... Eski teknoloji, yaygın bulunan parçalar değil. Gittiğin yerin insafına kalmış maalesef. Ben olsam Çin'den getirtip lehimlemeyi denerdim ilk.
KS KS Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 12 Mart 2025 #5 Big Boss dedi: Eski teknoloji, yaygın bulunan parçalar değil. Gittiğin yerin insafına kalmış maalesef. Ben olsam Çin'den getirtip lehimlemeyi denerdim ilk. Genişletmek için tıkla... Düzce'de övende var gömende var hayırlısı.
Big Boss dedi: Eski teknoloji, yaygın bulunan parçalar değil. Gittiğin yerin insafına kalmış maalesef. Ben olsam Çin'den getirtip lehimlemeyi denerdim ilk. Genişletmek için tıkla... Düzce'de övende var gömende var hayırlısı.