Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.521 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.737 17 Nisan 2026 #1 Gümüş rengi alırsam daha fazla ücret ödemem gerekecek. Fakat satmak istersem daha kolay ve daha iyi fiyata satabileceğim. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca gümüş rengi özel hissettiriyor.
Gümüş rengi alırsam daha fazla ücret ödemem gerekecek. Fakat satmak istersem daha kolay ve daha iyi fiyata satabileceğim. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca gümüş rengi özel hissettiriyor.
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 17 Nisan 2026 #2 Gümüş PS2 bir harcama değil, yatırımdır. Bugün ödediğin farkı satarken fazlasıyla geri alırsın alıcısı her zaman hazırdır.
Gümüş PS2 bir harcama değil, yatırımdır. Bugün ödediğin farkı satarken fazlasıyla geri alırsın alıcısı her zaman hazırdır.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.521 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.737 17 Nisan 2026 #3 Guilty Conscience dedi: Gümüş PS2 bir harcama değil, yatırımdır. Bugün ödediğin farkı satarken fazlasıyla geri alırsın alıcısı her zaman hazırdır. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde düşünüyorum. Uyguna bulursam alacağım gibi. Siyah olanların bir özelliği yok pek.
Guilty Conscience dedi: Gümüş PS2 bir harcama değil, yatırımdır. Bugün ödediğin farkı satarken fazlasıyla geri alırsın alıcısı her zaman hazırdır. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde düşünüyorum. Uyguna bulursam alacağım gibi. Siyah olanların bir özelliği yok pek.
Microsoft Store V2 Üyecik Katılım 17 Nisan 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 17 Nisan 2026 #4 PlayStation 2 almanızı önermiyorum koleksiyonluk amaçlı alıyorsanız gümüş tercih edin.