PS3 Eye nereden alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turgineer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 850
  • Etiketler Etiketler
    ps3
Yer
Türkiye
Merhaba, bildiğiniz üzere PS3'ün bir kamerası var ve doğal olarak epey eski bir model.

MoCap yapmak için 3-4 adet PS3 Eye kamerası almayı düşünüyorum. Kozmetik durumları benim için pek önemli değil, düzgün çalışmaları önemli. Sahibinden’de satan kişiler var fakat Hepsiburada gibi yerlerden almak bana olası bir iadede daha rahat olur gibi geliyor.

Sahibinden ve Zebramo. Hepsiburada'dan alman için sıfır olması gerekiyor. Öyle bir şey çok mümkün değil. Ürünü elden teslim alıyorsan deneyip alma şansın var, aynı zamanda ürünün sorunsuz çalıştığını beyan eden bir satıcının daha önceki satış puanlarını da görebiliyorsun yani daha iyi karar verebilmene sebep oluyor. İkinci el alışverişi böyle yapılır. Ben onlarca kere eski konsol, bilgisayar ve malzeme aldım. Bir kere bile iadelik bir işim olmadı. Güvenilir satıcı ile ticaret yap, problem yaşamazsın.

Facebook retro alım satım gruplarına da bakabilirsin.
Letgo da bir seçenek ama benim için buna gerek kalmıyor.

@Yonga Aklımdaki bir diğer soru işareti de kargo masrafı. Hepsiburada'da 200₺ üzeri kargo bedava iken ikinci el aldığımda sadece kargo ücreti en az 100₺'yi buluyor.
O konuda ölçüp tartman gerekebilir evet. Elden teslim, anlaşmalı olduğun bir kargo şirketi ya da senin tercih ettiğin bir şirketi seçebilirsin. Satıcıyla bu şekilde anlaşırsınız.

Son düzenleme:
Merhaba, bildiğiniz üzere PS3'ün bir kamerası var ve doğal olarak epey eski bir model.

MoCap yapmak için 3-4 adet PS3 Eye kamerası almayı düşünüyorum. Kozmetik durumları benim için pek önemli değil, düzgün çalışmaları önemli. Sahibinden’de satan kişiler var fakat Hepsiburada gibi yerlerden almak bana olası bir iadede daha rahat olur gibi geliyor.
Hocam bu aparat az bulunuyor. Bir de üretilmiyor. Sahibinden de almak en iyisi.

Hayir direkt kendisi uretilmiyor hocam. Çok az bulunuyor piyasada. Bizde vardi bu meretten fakat şu an nerde bilmiyorum.
Elbette PS3 Eye epey eski bir cihaz, ancak dediğim gibi bunu MoCap için kullanacağım.

Farklı alternatifleri oldukça pahalı. Bu yüzden eski ve müşteriler tarafından talep edilmediğinden ucuz olan PS3 Eye'ye yöneliyorum.

Geri
Yukarı Alt