Hangi FIFA kariyer icin en iyisi?

• FIFA 08

Oy: 0 0,0%
  • FIFA 09

• FIFA 10

• FIFA 11

• FIFA 18

• Oy verenlerin toplamı
    5

Simon Henriksson

Çalışkan
PS3'e FC 24 indirdim fakat oyun akici gelmedi. Hangi FIFA'yi indireyim? Anketi oylarsaniz karar vermemde yardimci olursunuz. Kariyer modu en zevkli olan oyunu ariyorum.

Aralarından 18 veya 19 derim fakat PS3 için bunlar pek iyi olmadığından 15 veya 16 öneririm. PS3 için daha üstü FIFA 16'nın arayüzü, renkleri değiştirilip kadroları güncellenmiş hali. Fakat sorunlarla karşılaşmanız olası.

@Ricardo Quaresma, PS3'de Alex Hunter kariyeri yok maalesef. PS3 versiyonları bunların fazlaca kırpılmış versiyonları.

Aralarından 18 veya 19 derim fakat PS3 için bunlar pek iyi olmadığından 15 veya 16 öneririm. PS3 için daha üstü FIFA 16'nın arayüzü, renkleri değiştirilip kadroları güncellenmiş hali. Fakat sorunlarla karşılaşmanız olası.

@Ricardo Quaresma, PS3'de Alex Hunter kariyeri yok maalesef. PS3 versiyonları bunların fazlaca kırpılmış versiyonları.
Kötüymüş ozaman. En son Alex Hunter sonrasında 24'te kariyer yapmıştım ben.

16'yi da dusunuyorum.