PS3 için WWE Smackdown vs Raw 2010

Makaleler
23
Daha once PS3'umu kirdim ve tum oyunlara erisebilmek eglence faktorunu bitirdi benim icin. Ben de PS3 oyunlarini kutulu sekilde oynayayim dedim. Site komisyonu haric 500 TL'ye kutulu, kitapcikli, hafif kilcal cizikli SvR 2010 alinir mi sizce? Bu arada PS3'u CFW'den OFW haline geri dondurdum. Memnunum.

Yine basligi degistirmisler. Yaziklar olsun.

@Wartz, Hirsizlik? Dolandiricilik? Fahis fiyat? Sirf PS3 oyunu alacagim icin hirsiz mi ilan ediyorsun beni? Fahis fiyat hakkinda ise bu ekonomide neyin fiyati fahis degil ki?

@Wartz, Hirsizlik? Dolandiricilik? Fahis fiyat? Sirf PS3 oyunu alacagim icin hirsiz mi ilan ediyorsun beni?
Hocam size dememiş bence satıcılara demiş ama piyasa da buna göre yani, kimse bir şeyi neden çok ucuza satsın? Bulunmuyor bile bu oyunlar artık hiç bir yerde düzgün.

@Wartz, Hirsizlik? Dolandiricilik? Fahis fiyat? Sirf PS3 oyunu alacagim icin hirsiz mi ilan ediyorsun beni? Fahis fiyat hakkinda ise bu ekonomide neyin fiyati fahis degil ki?

Boş ver dostum bilip bilmeden konuşuyorlar. Biz PS3 oyunu aldığımız için hırsız oluyoruz boş muhabbetler.

Bence test edilip fiyatta pazarlık yapılıp alınabilir. PS3 oyunları değerli olduğu için bir tık pahalı olabiliyorlar.

Evet birde özellikle iyi korunmuşsa.

Hocam size dememiş bence satıcılara demiş ama piyasa da buna göre yani, kimse bir şeyi neden çok ucuza satsın? Bulunmuyor bile bu oyunlar artık hiç bir yerde düzgün.
Bana dedi. Bu oyunlari almak hirsizlik ve dolandiriciliga giriyor diye sacma bir mesaj atti. Moderatorler sildi mesaji.

Tesekkur ederim.

Hayır demek istediğim oyunlar çok pahalı. Eski oyunlara çok para vermek biraz saçma. Benim kızdığım satıcılardı siz değildiniz hocam. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Biraz daha netleştireyim bu konuyu.

Amacım burada bu oyun fiyatlarının 2 katını ödemek sırf fiziksel versiyon olduğu için.

Mesela GTA5. Sunucuları kapalı üstüne sadece eski sürümünü oynayabiliyoruz. Peki ben sunucuları artık kapalı olan ve eski sürümde olan bir oyuna neden 2 kat daha para ödeyeyim?

Demek istediğim buydu @Simon hocam. Tekrardan yanlış anlaşılma için özür diliyor ve size iyi bir gün diliyorum.

Son düzenleme:
Hayır demek istediğim oyunlar çok pahalı. Eski oyunlara çok para vermek biraz saçma. Benim kızdığım satıcılardı siz değildiniz hocam. Yanlış anlaşılma için kusura

Sorun degil. Sana da iyi gunler. Farkli bakis acilarini severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…