PS3 nasıl soğutulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErlikÇağlar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 318
  • Etiketler Etiketler
    ps3

ErlikÇağlar

Üstün
Makaleler
7
Yer
Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu
Cihaz CECHC kasa. 90nm oldugundan zaten isiniyordur diye dusunuyordum da fan sesi tak etti artik. Bosta iken Cell 70°C ve RSX ise 50°C. Bir konsol icin cok Jasper 360'im bosta Xenon maksimum 60°C goruyordu. Termal macun değişmek ise yarar mi? 90nm olduğu için termal macun isiya etki eder mi? Boşta 65°C ustu görmesin ve uçak motoru gibi ses çıkarmasın yeter.

Termal macunun ve iç bakımın tabii ki etkisi vardır. Bakım yapıp tekrar ısı durumunu gözlemle.

Fat kasalar çok zor soğur hocam eğer bakımdan sonra bu devam ediyorsa webman ile fan ayarlarını kurcalayabilirsin.

Bende slim var uçak motoru gibi olmuyor. Bu arada slimi hiç temizlemedim 2018'de 2. el almıştım.

O yüzden kronik sorunlu dedim.
Haklisiniz zaten. 90nm yuzunden o is oyle. 65nm ve 45nm olmak uzere iki 360'im var istesem de isinmiyorlar.

Phat kasalar çok zor soğur hocam eğer bakımdan sonra bu devam ediyorsa webman ile fan ayarlarını kurcalayabilirsin.
Hocam ayiptir sormasi Webman ne oluyor? DashLaunch gibi bir sey mi? PS3 hakkinda hicbir sey bilmeden PS3 almak buyuk hataydi galiba.

Haklisiniz zaten. 90nm yuzunden o is oyle. 65nm ve 45nm olmak uzere iki 360'im var istesem de isinmiyorlar.

Hocam ayiptir sormasi Webman ne oluyor? DashLaunch gibi bir sey mi? PS3 hakkinda hicbir sey bilmeden PS3 almak buyuk hataydi galiba.
Webman fan hızını ayarlamanızı sağlıyor. Bir uygulama.

Webman ile çoğu PS3 ayarlarını kurcalayabilirsin ama fan ayarı dışında fazla şeylere dokunmanı tavsiye etmem yoksa anakartı eline alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…