PS3 Slim almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
  • Etiketler Etiketler
    ps3 slim

Uranos

Üstün
Yer
Adana
PS4 cihazım arızalandı, yaptırmak yerine PS3 Slim alayım diye düşündüm. Biraz saçma gelebilir ama böyle bir şey yapmamın sebebi yeni nesil oyunlara ilgi duymamam. Nostaljik oyun takıntısı var bende, sizce PS3 Slim almalı mıyım? Zaten bilgisayarım güçlü, yeni nesil oyun oynamak istediğimde oradan oynarım.

Alırsam muhtemelen başlangıç olarak bu oyunları oynarım:
  • GTA 5
  • Gran turismo 5
  • Uncharted 3

Bilgisayar kuvvetliyse RPCS3'den oyna 2/4k çözünürlükte.

Ben GOW3-Ascension-Uncharted hep 2/4K bitirdim. İşlemcin bu arada gerçekten iyi olmalı.

90-140 watt arası çektiğini biliyorum 60 FPS alabilmek için o çözünürlüklerde. AVX kullanıyor zaten emulatör, OCCT testlerinde o işlemciyi ağlatan AVX fakat AVX ile %30-40 performans artışı olduğunu görmüş geliştiriciler ondan işlemci de destekliyorsa oto kendisi açıyor. Soğutman güzelse yardır gitsin.

GTA5 ancak 30 FPS ile 720p'de oynanıyor maalesef ama diğer oyunları 2/4K açabilirsin.

PS3'te takılı kalan exclusiveleri oynamak için alınabilir bence. Hemen almak yerine birkaç hafta en uygun fiyatı kovalamak daha iyi olacaktır. Zaten güçlü bir bilgisayarınız var.

Bilgisayarım kuvvetli ama laptop kullanıyorum, yine de olur mu?

Ayrıca ben televizyondan oynarım diye düşünmüştüm konfor açısından. Odamda tam PS3 için uygun bir televizyon var.

PS3 efsane konsollardan. Uncharted 3 için alırım, rahatlığı başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım kuvvetli ama laptop kullanıyorum, yine de olur mu?
Laptopta problem olur. 90-140 watt işlemci gücüne ihtiyacı var emulatörün iyi çözünürlükler ile 60 FPS oynamak için.

720P oynarım diyorsan okey ama ben mesela GOW3'ü 4K'da oynatırken yani vay be dedirtti. hiç öyle 2010 oyunu falan gibi değildi, anti aliasing olsun keskinlik olsun vs.

Örnek :

GoW 3 :

GoW : Ascension

Bilgisayarınız varsa emülatör kursanız daha iyi olur; daha yüksek çözünürlükte oynarsınız.

Bilgisayarınız varsa emülatör kursanız daha iyi olur; daha yüksek çözünürlükte oynarsınız.
Yalnız şu var, Uncharted 3 emülatör versiyonunda düzgün çalışmıyor. RTX 4080 laptop var, oyunda yeşil ekran hatası verdi. Yarış oyunlarını denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız şu var, Uncharted 3 emülatör versiyonunda düzgün çalışmıyor. RTX 4080 laptop var, oyunda yeşil ekran hatası verdi. Yarış oyunlarını denemedim.
3.'sünü de bitirdim, bir ton nedeni var onların optimizasyon gurusu olmuştum bir ara ama aylar geçti üstünden unuttum gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…