PS3 Super Slim için 2. el 2.5 HDD

Anonymous_1

Uzman
Sahibinden PS3 Super Slim için almak istiyorum. Ürün temiz mi? Sorunsuz çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Olur, error scan taramasını quick olarak yapmıştı, talep ettim quick olmadan da testi iletecek bana onu da eklerim buraya.

Olur, error scan taramasını quick olarak yapmıştı, talep ettim quick olmadan da testi iletecek bana onu da eklerim buraya.
Quickle olmaz evet, hız testi de hoş olur çünkü PS3 için hantal kalıyor, bende 90 tane falan oyun yüklü 1 TB disk var, makine çok yıpranıyor, menüde kasma takılma yapıyor.

Quickle olmaz evet, hız testi de hoş olur çünkü PS3 için hantal kalıyor, bende 90 tane falan oyun yüklü 1 TB disk var, makine çok yıpranıyor, menüde kasma takılma yapıyor.

Hocam 90 tane oyunu napıyorsun quick scan olmadan testi yaptı iletti. Hız testini de iletecek şimdi.

7200RPM mi hocam çünkü PS 3 için 5400RPM öneriyorlar herhalde ısınıyor hazne küçük olduğu için.

Dosya Ekleri

• TEST-2-2025-05-14 025323.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Normal test-14-05-2025_02-37-43-ÖÖ.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 51
Hocam 90 tane oyunu napıyorsun quick scan olmadan testi yaptı iletti. Hız testini de iletecek şimdi.
Oynuyorum vakit buldukça.
7200RPM mi hocam çünkü PS 3 için 5400RPM öneriyorlar herhalde ısınıyor hazne küçük olduğu için.
Bendeki de WD Blue 1 TB 5400 RPM. 7200 RPM olanı da var mış araştırdım, ama ömrümde hiç denk gelmedim.

Oynuyorum vakit buldukça.

Bendeki de WD blue 1 TB 5400 RPM. 7200 RPM olanı da var mış araştırdım ama ömrümde hiç denk gelmedim.

Oyun iyidir çoğu modelde var 7200RPM. Satıcı çoktan kargoya verdi geri de aldırmak istemedim. Hız konusunda problem yaşamam diye umut ediyorum, kendisi de PS 4 bağlayıp oynamış aynı model HDD ile, hiçbir sorun yaşamadım dedi.

1 ya da 2 TB 7200 RPM sıfır varsa yönlendir alalım. Piyasadakiler hep 5400 RPM. 3.5" ile karıştırma he.

1 ya da 2 TB 7200 RPM sıfır varsa yönlendir alalım. Piyasadakiler hep 5400 RPM. 3.5" ile karıştırma he.

Yok yok 3.5 olmaz PS 3 hazne çok küçük öyle olsaydı keşke elimde 500GB HDD var WD marka sağlam, bakmak lazım bulunur illaki.

Yok yok 3.5 olmaz PS 3 hazne çok küçük öyle olsaydı keşke elimde 500GB HDD var WD marka sağlam, bakmak lazım bulunur illaki.
Yok sen dediğimi yanlış anlamışsın, 2.5" olup da 7200 RPM olan HDD ben hayatımda görmedim diyorum. Sen var dedin. Ben de varsa yönlendir alayım dedim hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…