PS3'te "lisansları yenile" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 257
  • Etiketler Etiketler
    ps3

dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Bugün Thanos'u kurdum. Store sorunsuz çalışıyor bütün lisansları da kurdum. Cihazı 2-3 kez kapa aç yaptım fakat 2 tane oyun denedim test için. Foostball ve 1942 joint Strike kurdum. Oyunları girince lisansları yenile diyor, bunun çözümü nedir?

Önemli bilgiler:
  1. PS3 UMD'e hiçbir PSN hesabı yok. Yani giriş yap demiyor kaydol diyor (sistemi etkinleştir diyemiyorum yani sıfırdan hesap açmayada korkuyorum).
  2. Bir de fark ettiğim şu: Thanos'tan kurduğum oyunlar direk ana menüye geliyor.
  3. Bir de oyun anamenüde @playstation3 diye bir klasöre geliyor. O klasörde mmcm yani multiMAN da var.
  4. Bir de her halde benim MultiMAN'ın içindeki oyunlar ISO şeklinde kurulmuş çünkü mültimana girip oyunu seçiyorum ana menüye CD şeklinde geliyor ama Thanos'tan kurduğum oyunlarda böyle bir şey yok.
  5. Hen sürümü 0.0.0 cihaz sürümü 4.90. modeli süper Slim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HEN aç.

Ya da şu video'daki programı dene.

@dark_1234, sistemi etkileştirmeden hiçbir oyuna giremezsin. Offline şekilde sistemi etkinleştirebilirsin. Ondan sonra programlar ve oyunlar açılacaktır.
Bu videodaki işlemleri uygula.

Hocam tamam yaparım kolay bir şey PSN ban veya farklı bir risk var mı?

@dark_1234, sistemi etkinleştirmeden hiçbir oyuna giremezsin. Offline şekilde sistemi etkinleştirebilirsin. Ondan sonra programlar ve oyunlar açılacaktır.
Bu videodaki işlemleri uygula.

Bir de hocam apollo Tools kurarken ve kullanırken internete bağlımı olmalıyım yoksa interneti kesmeli miyim? Bir de hen değil mi açık olacak? Bir de sürüm 4.90 uyumlu mudur? @Chloe Price

Son düzenleme:
Hocam tamam yaparım kolay bir şey PSN ban veya farklı bir risk var mı?
Hayır.
Bir de hocam apollo Tools kurarken ve kullanırken internete bağlımı olmalıyım yoksa interneti kesmeli miyim? Bir de hen değil mi açık olacak? Bir de sürüm 4.90 uyumlu mudur? @Yerayay
Video'da nasıl anlatılıyorsa öyle yap. HEN tabiki açık olmalı.
Sürüm fark etmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…