PS4 emülatörü ilerleme kaydetmeye başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 718
  • Etiketler Etiketler
    ps4
Makaleler
1
PS4 emülatörünün RPCS3'e kıyasla çok daha hızlı yol katetmesi iyi bir şey. RPCS3 13 senedir geliştirilmesine rağmen hala PS3'ün son döneminde çıkan oyunları 30 FPS sabit oynayamıyorsunuz. PS4 emülatörü birkaç yıla kalmaz RPCS3'ten çok daha ileri seviyeye gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
RPCS3 gelisiminden cok daha hizli ilerlemesi gayet normal aslinda. Sonucta bu sefer emule edilecek hedef cihaz ayni cogu PC gibi x86_64 bir platform. PS3 degildi, ustune ustluk karmasik Cell'in karmasik sistemleri de PowerPC bir konsolu x86_64 PC'lerde emule etmeyi oldukca zorlastirdi. Ustelik gunumuzde PS4'un teknik ozellikleri o kadar da ekstrem kalmiyor, ciktiginda da degildi de neyse : )

Çok doğru söylemişsiniz hocam.

Çok yaşa PC mimarisi!

İçerikte neden kaynak görünmüyor?

Farklı kaynaklarda biraz araştırdım, yıllardır Sonic oyunu dışında elle tutulabilir oyun oynatan Emu veya videoya denk gelmedim, genellikle çoğu fake.

FPPS4'e denk geldim ama o da bir yıldır hala v0.0.1 sürümünde, hiç bir gelişme yok.

İfadeler: 444

Fpps4'de gelişmeler var hatta 98 oyun oynanabilir durumda diğer PS4 emülatörleri gelişme aşamasında.

İfadeler: 972
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…