PS4 Slim 1 TB ne kadar eder?

jackarmis 59

Başarılı
2018'de abim Vatan'dan almıştı. Max 20 kere kullanılmıştır. Neredeyse hiç kullanılmadığından durumu iyi olsa gerek ama yine de bilmediğimden hiçbir test yapmadım. Bir hevesle alınıp oynanmadı. 2 kolu, kabloları eksiksiz. Satın alırken yanında FIFA 18 vermişlerdi, o var.

Acaba ben bunu kaça satabilirim, bilgisi olan var mı? Semtimdeki yerlere gidip fiyat alacağım ama kar amaçlı fiyat verecekleri için gerçek fiyatını öğrenmek istiyorum.

FIFA 18 kutulu mu dijital kod mu?

Daha bugün sattım 1TB Slim. 3 adet kol vardı, analoglar aşınmış ve bozuktu. Bataryaları da sıkıntılıydı. Cihazın kendisinde ısınma veya çökme problemi yok sadece CD girişi takılıyordu CD içindeyken cihazı kapatıp açınca düzeliyordu. Satmak için aradığım yer 4-7 bin arası alırız dedi. 6 bine kendim sattım bugün. Eğer bahsettiğim sorunlar olmasa daha pahalıya satardım.

Benimkini şimdi açtım ısınmış gibiydi. Ama 0 ses çalışıyor. Bu sıkıntıya mı işaret? Yoksa güncelleme yaptım diye mi ısınmıştır? Güle güle harca bu arada.

Benimkini şimdi açtım ısınmış gibiydi. Ama 0 ses çalışıyor. Bu sıkıntıya mı işaret? Yoksa güncelleme yaptım diye mi ısınmıştır?
Benimki de sıfır ses çalışıyor bir süre sonra sesi artıyor ama rahatsız edici düzeyde değil. Eski cihaz bunlar ısınmaları normal zaten PS4'te hep ısınma problemi vardı bence. Cihazınız aşırı ısındı uyarısı almadığın sürece sorun olmaz. Cihazı sattığım için iki kere sıfırlama işlemi yaptım 3-4 saat olmak üzere yaklaşık 7-8 açık kaldı fanlar hala rahatsız edici seviyede ses yapmıyordu ama cihaz sıcaktı.
Güle güle harca bu arada.
Ekran kartı yükselteceğim o yüzden sattım, PS5 ve ekran kartımı da satıyorum daha harcamama çok var gibi bir süre kenarda bekleyecek teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…