B Batuuucan Gelişen Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 1 8 Mart 2025 #1 Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden ettiğim PS5 DualSensE geldi. Orijinal olup olmadığına ve de driver veya uygulaması var mı nasıl bakabilirim? Laptop için almıştım bu arada.
Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden ettiğim PS5 DualSensE geldi. Orijinal olup olmadığına ve de driver veya uygulaması var mı nasıl bakabilirim? Laptop için almıştım bu arada.
Çözüm Toby Fox 8 Mart 2025 Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz.
Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.902 Çözümler 160 Beğeniler 13.273 Yer United Kingdom 8 Mart 2025 #2 Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz.
KS KS B Batuuucan Gelişen Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 1 8 Mart 2025 #3 Toby Fox dedi: Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece Update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi açtım BDM-40 olanla aynı. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Vatan Bilgisayar'ın sahte satma ihtimali yok, gerek yok doğrulamanıza. Yazılım var ama pek işlevsel değil, sadece Update vs. var. PlayStation®Accessories Kontrol cihazınızı PlayStation®5 konsolu veya PlayStation®4 konsolu dışında bir cihaza Bluetooth® ile nasıl bağlayacağınız gibi talimatları açıklar. controller.dl.playstation.net Rehber Konu 'DualSense gamepadinizin hangi gen olduğunu öğrenin!' 29 Temmuz 2024 BDM-030 ve üstü olması iyi. BDM-010 ve 20 modelinde kronik stick drift ve tetik sorunu mevcut. Hangi nesil olduğuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi açtım BDM-40 olanla aynı.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.902 Çözümler 160 Beğeniler 13.273 Yer United Kingdom 8 Mart 2025 #4 Batuuucan dedi: Hocam şimdi açtım BDM-40 olanla aynı. Genişletmek için tıkla... Güzel, en son sürüm. Artı 0 Eksi
KS KS B Batuuucan Gelişen Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 1 8 Mart 2025 #5 Anladım hocam çok sağ olun. Toby Fox dedi: Güzel, en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Şimdi programı kurdum hocam ama galiba sarjı az değil mi usb kablosu ile sarj olur mu ? Dosya Ekleri 1741432057066.webp 9,8 KB · Görüntüleme: 94 Artı 0 Eksi
Anladım hocam çok sağ olun. Toby Fox dedi: Güzel, en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Şimdi programı kurdum hocam ama galiba sarjı az değil mi usb kablosu ile sarj olur mu ?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.902 Çözümler 160 Beğeniler 13.273 Yer United Kingdom 8 Mart 2025 #6 Batuuucan dedi: Anladım hocam çok sağ olun. Şimdi programı kurdum hocam ama galiba şarjı az değil mi? USB kablosu ile şarj olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet az. USB kablosuyla şarj edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Batuuucan dedi: Anladım hocam çok sağ olun. Şimdi programı kurdum hocam ama galiba şarjı az değil mi? USB kablosu ile şarj olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet az. USB kablosuyla şarj edebilirsiniz.