PS5 fat kasanın GTA 6 performansı nasıl olur?

miracsemizz

Uzman
Selamlar herkese,

GTA 6'nın ön siparişleri açıldığında oyunu PS5 için satın almayı düşünüyorum. Ancak kafamı kurcalayan bazı performans soruları var. Elimde ilk çıkan PS5 fat kasa sürümü bulunuyor.

Normalde ağırlıklı olarak PC platformunda oyun oynayan biriyim ve yüksek kare hızlarına alışkınım. GTA 6'nın konsol optimizasyonu konusunda Rockstar'a güvensem de oyunun devasa haritası, NPC yoğunluğu ve gelişmiş grafikleri sebebiyle ana PS5 kasasında donma, kasma ya da ani FPS düşüşleri yaşanır mı merak ediyorum. Sırf GTA 6 için PS5 Pro almaya değer mi? Sizce ön sipariş vermeli miyim?

Ps5 orta ayarlar 30 fps olacağını düşünüyorum

Ps5 pssr gibi teknolojileri yoktur. Ps5 pro da bence çok pahalı o fiyata 5070 9070xt sistem toplanır daha iyi görüntü fps alınır diye düşünüyorum

Ps5 orta ayarlar 30 fps olacağını düşünüyorum

Ps5 pssr gibi teknolojileri yoktur. Ps5 pro da bence çok pahalı o fiyata 5070 9070xt sistem toplanır daha iyi görüntü fps alınır diye düşünüyorum
Bence ne yapıp ne edip optimize ederler gibime geliyor. Dünyada hala büyük bir çoğunlukta düz PS5'ler var Pro o kadar satılmadı diye biliyorum.

4K ölçeklendirilmiş ayarlarda 30 FPS, orta ayarlarda olacaksa 60 FPS ile gelebilir.
Düşündüm de Pro model 60 FPS oynatır da düz model dediğiniz gibi 30 FPS oynatır muhtemelen.

FSR var belki ucundan kurtarabilir.
Sırf gta 6 için değer mi sizce pro almak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…