PS5 nasıl satılmalı?

Ben kargoya vermeden önce ibanıma göndereceğini söyledi.

Ben kargoya vermeden önce IBAN'ıma göndereceğini söyledi.

@Mr. Falcon, şey "beğendim" ifadesi sıkıntı yok demek mi? Kusuruma bakmayın, biraz endişeliyim de.

Ben kargoya vermeden önce ibanıma göndereceğini söyledi.
Yaşamadım ama gönderilen parayı sonradan iptal etme gibi bir olay olabiliyor galiba.

Bu yüzden vaadesiz hesabınıza iletildikten sonra parayı direkt nakit çekin veya farklı bir hesabınıza iletin ne olur ne olmaz kendinizi garantiye alın. Dediğim gibi emin değilim ama garantici olmaktan zarar gelmez. 1 kuruşta olsa hakkınız. Ücret gelmeden kargodan ayrılmayın. Cihaz sorunsuz ise mesajlaşmada iade kabul etmediğinizi açıkça belirtin ve ekran görüntüsünü kaydedin.

Tamamdır bunların hepsini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim.

Parayı almadan sakın kargoya verme. Hatırladığım kadarıyla şubede dahi olsa kargoya verilen ürünü geri almak/iptal etmek çok zor. Adam sana der ki kargoya verdikten sonra parayı atacağım, sen kargoya verirsin; parayı da atmaz, geri de çekemezsin kargoyu. Kısaca temel mantık basit. Hesabında parayı göreceksin, gördükten sonra hemen başka bir hesaba aktaracaksın. Ondan sonra kargoya vereceksin. Paketlemeden önce ürünün çalıştığına dair videoyu da al, ne olur ne olmaz diye.

Öyle yapacağım zaten. O paranın tek kuruşunu görmeden kargoya vermem ben.

Kargo ucuza gelsin diye gardrops ilanı açtırıp ve o ilanı satın alıp kargoyu bedavaya getiriyor çalışmış olabilir. Siz nedenini sorun ona, ss isteyin gerekirse. Aynı taktiği dolapta yapmıştık zamanında, bana ibandan parayı atmıştı çocuk, 5 liralık dolap ilanı açıp oradan yollamıştım. Siz yine de dikkatli olun.

Bana ilan açtırmadı. Ama PTT'ye bir kod göndermem için bana bir kod gönderdi. Dediğine göre bana önce parayı verecek ondan sonra bende kargoyu göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…