İddia PS5 oyunları bedavaya oynanabilecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quarit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
  • Etiketler Etiketler
    kaç oyun ps5

Quarit

Becerikli
Makaleler
2
Arkadaşlar, haberleri duydunuz mu? Haber deyince bizim tarafı ilgilendiren haberleri duydunuz mu, haber denilirse tabii buna. Çünkü yurtdışında haberler bile maalesef kaliteli oluyor, yani kaynak her zaman doğru şekilde paylaşılıyor bilgiler. Az önce bir YouTube videosu izledim. Kendisinin kim olduğunu söylemeye gerek bile yok. Öncelikle sizin fikirleriniz nedir? Varsa daha gerçek ve güncel kaynak paylaşırsanız sevinirim. Bahsi geçen arkadaş bir Twitter lamerini örnek ekran görüntüsü alarak PS5 oyunlarının birkaç ay içinde beleşe oynanacağından bahsetmiş, kendi etiketlediği yorumda ise "3-4 ay sonrasını hayal etsenize" demiş. Ne kadar üzücü, birileri kendi hayallerini başkalarının hayallerini kullanarak elle tutulur bilgisayar parçalarına falan dönüştürürken, kendi geleceğine alanlarını genişletirken, 4 saat içinde 40 bin izlenmeyi tetikleyen insanların içinde eminim bu hayallere erişemeyen %90 bir kesim vardır. Şimdi sözü geçen PS5 konusuna gelelim.

Ama kaynak olarak belirtilen lamer'in Twitter adresi. Takipçi sayısına ve özellikle YouTube kanal abone sayısına bakalım, önce tanıyalım bu örnek kanıtın sahibi kimdir?

Bu da aslında işin gerçek boyutunu ilgilendiren kaynak site linki; https://www.tomshardware.com/deskto...improve-shader-translation-and-vulkan-support

Bir başka köklü siteye ait Twitter sitesi üzerindeki paylaşım; Bu da aynı siteye ait kendi sitesi üzerinden paylaşımın kaynağı: PS5 Emulator SharpEmu Reaches Gameplay In 17 Games, 8 Run at 60 FPS

Ve emin olun daha fazlası. Düşünün, dünyayı ilgilendiren genel bir paylaşım yapılırken, köklü siteler kendi aralarında bile vermiş olduğu bilgiler rakamsal ve yazılar birbirini tutarken, bizim 4 saat içinde 40.000 izleyen YouTube kanal sahibi abimiz Twitter Lamer'ini örnek vererek birkaç ay sonra PS5 oyunlarını beleşe oynayabiliriz diyor; iddia da değil, bu gerçek. Hayal edebiliyor musunuz, arkadaşlar, 3-4 ay sonra neler olabileceğini?

"Newton'un Üçüncü Hareket Yasası'na göre, iki cisim birbirine kuvvet uyguladığında ortaya çıkan eşit büyüklükte ve zıt yönlü kuvvet çiftidir."

Ortada resmen bir olasılık söz konusu. Bunun hayal etmekle alakası nedir? Düşünmek gerekir; doğru bir kelime bile kullanmaktan yoksun. "Birkaç ay sonra PS5 oyunlarını oynayabiliriz belki" gibi yorumlamak yerine, "beleşe oynayacağız" diye net bir sonuca varmak. Keşke ironi olsaydı, komik olurdu izlemesi; böyle ciddi ciddi anlatımlar yapması, arada bir kendi fikirlerini ortaya koyarak "bence yapay zeka" gibi başkalarının zaten akıl edebileceği düzeyde eklemesi gerçekten sadece bir fiyasko örneğidir. Şu olayın başlangıç noktasına bakar mısınız? Lamer'in bir Twitter paylaşımından sonra karşımızda bulduğumuz sonuca gel, beleş oynayabileceğiz. Kim bilebilir bunu? Hayal gücü zayıf insanlar. Hani bu yetisi olan birisi bile hayal kurmaması gerektiğinin farkına varır. Ortada yapılan şeyler belli. İşte büyülü kelimeler, ben buna derim; "beleş", "hayal". Gerçekten komikmiş.

Merak edenler "Şaka Değil! PS5 OYUNLARI BİLGİSAYARDA BELEŞE OYNANIYOR"

En çok beğeni alınan yorumlara gelin. Uyarıcı arkadaş gerçekten işini iyi yapıyor. Çünkü etki tepki konularına baktığında amaç sonuca varıyor; "herkes izlediği şeyin aynı kafasına giriyor."

Ortada böyle komik olaylar çıkıyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmen korsanın Allah'ı bunlar; adamlar beleşe oynamak için elinden geleni yapıyorlar.

Geliştirici mi artık kimse o kişi zaten durumu belirtmiş, deneysel bir çalışma olduğundan bahsetmiş, hiçbir şekilde "bir kaç ay sonra beleşe oynayacaksınız" gibi algı yaratmamış. Tüm köklü site açıklamaları birbirine göre kaynak neyse o, ama bizim tarafta kaynak bir Lamer Twitter paylaşımı Yine de olasılık olabilir mi, her zaman her şey için olabilir. Ben de geçen 10 TL buldum yerde, sonra hayal ettim bugün için gökten para yağdı 10.000 TL oldu. Siz de hayal edin. Özellikle Lamer boyutunda ki bir takım kişilerin paylaşımlarını baz alarak.

Temsili video;

Ben bu olayları ta aylar önce Sony'nin yapmış olduğu saçma sapan kararlar, gereksiz harcamaların bunun yolunu açacağını söylediğimde "Sony tekel oldu, istediğini yapar, batmaz" diyenler oldu. Bir düşünün, Sony ayakta kalmak için GTA 6 pazarlamasını elinde tutmaya çalışıyor ki o da elinde patlayacak. Sony'nin tek umudu GTA 6 kaldı ve hâlâ Sony'nin batmayacağına inanan varsa İzmir'de elimde satılık köprü var.

GTA 6'nın resmi PC sürümü yayınlanmadan önce emülatör üzerinden oynanabilecek görünen o ki. AI'ın desteği ile birlikte çok hızlı geliştiriliyor PS5 emülatörü.

Şaka maka GTA 6 base PS5'den daha yüksek çözünürlükte daha iyi bir performans verirse hiç şaşırmam. Demons Souls Remake 40-50 FPS seviyelerine ulaşmış bile.

Konuda ne anlatmak istediğini anlayana kadar kalp krizi geçirdim resmen. Daha açık ve seçik bir dil kullanalım lütfen.

Köprü tam olarak nerede abi?

İfadeler: UNS
Sony bence gereğinden fazla gelir sağlıyordur bundan emin olabilirsin. Bunu kalkıp özellikle masaüstü bilgisayarlar ile karşılaştırmak mantıksız olur. Kendi gelir grafik tablosuna baktığımızda olabildiğince istikrarlı. Düz bir grafik tablosu var. Sony ayrıca sadece Playstation üretmiyor. Örnek AMD firmasına göre yıllık neredeyse sabit şekilde 3.5 katı kazanç var ortada. Tüm bilgisayar piyasasına konsol üreticilerin hepsini toplasan yetişemez zaten. Sony kendi alanında evet çok şey kaybetti bu bir gerçek, ama yine de kazançları standartlara göre iyi. Sony'nin umudu GTA 6 olamaz. Bu adamlar umutla değil mantıkla haraket ediyor. PC oyunlarına göre hamle yapmaktan daha çok 60FPS bilgisayar derdi olmadan daha ucuza bir yapılandırma ana hedefleri, her zaman olduğu gibi. Bu söylentileri PC masaüstü oyunları ve PS oyunları ile karşılaştırma yapan bir takım kullanıcıların kendi kişisel sınıf savaşları ile alakalı. Elbette bu tür olaylarda reklam boyutları önemlidir. Sony markasıda yapmıyor değil artık, ama konu burada bu tür haberleri bile yeme evresine ulaşmış tüketiciler olmalı daha çok. Umut eden onlar değil biz oluyoruz

PS6'nın yolu yapılırken bu haberlerin zamanlaması çok manidar gelmiştir bana.

Konuda ne anlatmak istediğini anlayana kadar kalp krizi geçirdim resmen. Daha açık ve seçik bir dil kullanalım lütfen.

Köprü tam olarak nerede abi?

Stresstendir o stresten. Dikkat et kendine; kalp önemlidir. Merak ediyorsan eğer konu stres değil, daha çok alaycı teorem yaparak insanı rahatlatacak türden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…