İddia PS5 oyunları bedavaya oynanabilecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quarit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    kaç oyun ps5
PS6'nın yolu yapılırken bu haberlerin zamanlaması çok manidar gelmiştir bana.
Bu zaten PS6'nın sinyali oldu, ben 2028'e erteleneceği iddiasının saçma olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa 2027 sonbaharı değil daha erken bir zaman diliminde aniden tanıtacaklarını düşünüyorum.

Ben gelirden çok harcamaya bakarım. 300 milyon dolar harcayıp 77 Metacritic puanı alan oyun yapan firmadan bahsediyoruz. Silent Hill Townfall 20 milyon dolara yapıldı ve 30 kişilik ekiple yapıldı; 81 puan aldı. Sony en son sağlam satış sağladığı oyun The Last of Us Part 2'den daha üstü bir satış yapmadı. Son 6 senesine bir bakın; Wolverine 1.5 milyon sattı ve barajı geçemedi. Üstelik bu da yetmezmiş gibi bot basıtlar.
Bu da yetmezmiş gibi Naughty Dog gibi bir firmaya fon vermeyi kestiler. Naughty Dog kendi parasını kendi çıkarıyor artık.
mantıkla haraket ediyor.
Avrupa mahkemelerinde sürünmek ve Amerika Ticaret Bakanlığı'ndan fon cezası yemek mantıkla hareket ettiği anlamına mı geliyor? Adamlar tarihin en büyük davalarını yiyorlar.
AMD firmasına göre yıllık neredeyse sabit şekilde 3.5 katı kazanç var ortada.
Oradaki kısım Sony ana şirketi olan Sony'nin PlayStation marka adı yani alt firması Sony Interactive Entertainment'dır ve bu firmanın gidişatı iyi değil, borsada ciddi kaybı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…