Elimde PC var, çok iyi olmasa da yeterli geliyor bana. PS5 hevesim var. 4K 60 FPS olayı için PS5 Slim yeterli olmaz gibi geliyor, videolarda izlediğim arkalarda doku farkı var. TR 60 civarında Pro çok fazla geliyor bana fiyatı, belki yurt dışı alınırsa iyi olabilir ama tanıdık yok. 4K 60 FPS için PS5 Slim yeterli olur mu?
Elimde PC var, çok iyi olmasa da yeterli geliyor bana. PS5 hevesim var. 4K 60 FPS olayı için PS5 Slim yeterli olmaz gibi geliyor, videolarda izlediğim arkalarda doku farkı var. TR 60 civarında Pro çok fazla geliyor bana fiyatı, belki yurt dışı alınırsa iyi olabilir ama tanıdık yok. 4K 60 FPS için PS5 Slim yeterli olur mu?
Performans moduna çekmeniz gerekiyor 60 FPS için. Kullanıcılar büyük ekranlarda ve uzak mesafeden oynadığı için sırıtmıyor. Bilgisayarınızda varmış bence Pro gereksiz ya Slim alın ya da 6 bekleyin. Tabii oyunlar aşırı pahalı ve başka alternatifiniz olmuyor. CD'li model almak daha iyi olabilir. En azından oynadıktan sonra satma şansınız var.
Zaten neslin sonlarındayız. Bence o kadar ücret ödemeyin ve benim yaptığım gibi Slim alın derim. Yeni çıkacak exclusive oyunlar zaten Sony stüdyolarından geleceği için görsel anlamda tatmin edecek, aynı zamanda 60 FPS de olacak. PS5’in temelde 2K odaklı bir konsol olduğunu unutmayın. 4K 60 FPS için de Pro almaya değeceğini düşünmüyorum onun yerine PS6’yı alırsınız.
Hocam o parayı cihaza verip oyun başına en az 3-4 bin bayılmak üstüne bir de online oynamak isterseniz aylık en az 400TL vermek yerine elinizdeki PC'yi satarak veya yükseltme yaparak neden daha iyi bir sistem toplamıyorsunuz ?
10 yılımı konsola adadım, 1.5 sene önce PC'ye geçtim ve artık konsol tarafının zengin işi olduğunu düşünüyorum. Eskiden PC alamayan konsol alıp her şeyi oynardı. Artık pek mümkün değil gibi. Sistem topladığımdan beri PS5'in yüzüne bakmıyorum. GTA 6 için dursun derken gereksiz olacağını fark ettim. Satıp OLED monitöre geçeceğim.
Değmez tabi ki de. Mevcut jenerasyonun son demlerinde yeni jenerasyonun ise arefesindeyiz. Bir iki yıl sonra rafa kaldırılıp unutulacak bir cihaza o kadar para harcamanın bir anlamı yok.
Değmez tabi ki de. Jenerasyon bitti sayılır artık. Yeni jenerasyon arefesindeyiz. Bir iki yıl sonra rafa kaldırılıp unutulacak eski nesil bir cihaza o kadar para harcamanın bir anlamı yok.
PS4 daha yeni öldü hocam, PS5 bir iki seneden daha fazla dayanır. Boşa geçmiş bir nesil, Sony hiç adam akıllı oyunlar çıkarmadı. Potansiyeli boşa harcandı konsolun. GTA 6'dan sonra pek bir olayı kalmayacak. Ancak uzun bir süre daha devam eder.